Ejer af Jensens Bøfhus i krise: Nu sælger han sin luksus-villa
Palle Skov Jensen, der er stifter og ejer af Jensens Bøfhus, har sat sin luksusvilla i Odense til salg. Foto: Foto: Bjarne Luthcke / Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix
Ejeren af restaurantkæden har sat sin fynske pragtvilla til salg for et svimlende beløb.

Palle Skov Jensen, der er stifter og ejer af Jensens Bøfhus, har sat sin patriciervilla i Odense til salg for 28,5 millioner kroner.

Det er liebhaver-ejendomsmægleren Lillenhoff, der har fået til opgave at sælge boligen på en af Odenses mest eksklusive adresser, Langelinie.

Fyens Stiftstidende skriver, at patriciervillaen er den dyreste bolig på det fynske boligmarked.
Villaen har adresse i nærheden af Skovsøen og Fruens Bøge, og den kommende køber bliver nabo til succesfulde erhvervsmænd som Niels Thorborg, der er stifter af virksomheden L'easy.

Pengene vil falde på et tørt sted, hvis det lykkes Palle Skov Jensen at få solgt villaen til 28,5 millioner kroner.

Koncernen bag Jensens Bøfhus har en gæld til SEB Bank på et trecifret millionbeløb, mens egenkapitalen i sidste måned var skrumpet ind til blot én million kroner.

Tilbage i februar satte firmaet sit hovedsæde i Odsense til salg for 23 millioner kroner, hvilket skete i forsøget på at forbedre likviditeten i restaurantkæden, som Palle Skov Jensen grundlagde i Aarhus i 1984.

Pengejagten var dog ikke slut. I midten af marts kom det frem, at Palle Skov Jensen også har solgt ud af sine aktiver - dengang drejede det sig om ejerens andel af selskabet, der driver den odenseanske café Franck A.