Eggert tror ikke på kroatisk resultatfusk
Håndboldlandsholdets Anders Eggert er ikke bange for, at de sidste gruppekampe ender i resultatspekulation.

Endnu er der ingen, der ved, hvem Danmark skal møde i OL-kvartfinalen i håndbold. For modstanderen afhænger af resultaterne to andre gruppekampe - hvilket altså sender Danmarks skæbne i andres hænder.

Det betyder eksempelvis, at et tilstrækkeligt stort nederlag til kroaterne i deres opgør mod Spanien kan sende Danmark i favnen på de franske verdensmestre - hvis disse altså slår Sverige.

Kroaterne kan på den måde slå den ene af to guldrivaler ud allerede i kvartfinalen. Men Anders Eggert tror ikke, at Kroatien taber med vilje af den grund.

- Jeg tror ikke på, at der er nogen, der lader sig tabe i det her game. Jeg tror ikke, at kroaterne vil ud af den rytme, de er kommet i, og jeg tror også, at de er for stolte til at give en kamp væk, siger venstrefløjen.

Han vil ikke afvise, at kroaterne spiller på nedsat kraft mod Spanien, men så er det af andre årsager.

- Det kan jo være, at de har nogle skader, og at de vælger at spare nogen på den konto, men det er regulært nok. Det kan man ikke fortænke dem i, siger han.

Uanset modstanderen - det kan blive Sverige eller Frankrig - er Eggert rimeligt fortrøstningsfuld.

- Vi har spillet noget svingende håndbold, hvor kroaterne har været mere stabile.

- Men vi står okay. Nu er det knald-eller-fald, og så kommer der den helt rigtige tænding på. Det er jo de kampe, vi er kommet herover for at spille, siger han.

Eggert delte topscorerværdigheden i 26-24-sejren over Sydkorea med Michael V. Knudsen. Begge lavede seks mål på syv forsøg.

/ritzau/