Efterlysning: 73-årige Gunnar er forsvundet i sin bil
Har du set en ældre gråhåret herre i en rød Seat Ibiza, så kontakt politiet. Måske er Gunnar Brunshuus Andersen kørt til Marielyst på Falster.
Gunnar Brunshuus Andersen er 185 cm høj, spinkel af bygning, har gråt kort hår, store læber og store tænder.
Gunnar Brunshuus Andersen er 185 cm høj, spinkel af bygning, har gråt kort hår, store læber og store tænder. Foto: Politiet/privat

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser at Gunnar Brunshuus Andersen fra Undløse er fundet i god behold.

Midt- og Vestsjællands Politi beder offentligheden om hjælp til at finde den 73-årige Gunnar Brunshuus Andersen fra Undløse ved Tølløse.

Gunnar Brunshuus Andersen har været forsvundet siden torsdag formiddag, hvor han var på indkøb i supermarkedet SuperBrugsen i Tølløse.

Gunnar B. Andersen beskrives som cirka 185 cm høj og spinkel af bygning. Han har gråt kort hår, store læber og store tænder.

Han var iført hvid og sort-ternet skjorte, cowboybukser og sorte sko, da han forsvandt ved 10.30.tiden.

Han er dement og kan miste orienteringsevnen.

I forbindelse med indkøbsturen kørte han i sin røde personbil af mærket Seat Ibiza 1,4, årgang 1997, med nummerpladen SX 51 199.

Bilen er også væk

Politiet har trods eftersøgning i området omkring hans bopæl og i et nærliggende skovområde ikke fundet hverken Gunnar B. Andersen eller hans bil.

Derfor beder politiet nu om offentlighedens hjælp til at finde både ham og hans bil.

Måske er han på Falster

Familien oplyser, at han ikke medbringer en mobiltelefon og måske vil undlade at kontakte nogen, hvis han er faret vild.

Han kan være søgt mod sommerhusområdet Marielyst på Falster, idet den eftersøgte og familien havde planlagt et besøg i området torsdag eftermiddag.

Hvis man har oplysninger i sagen, bedes Midt- og Vestsjællands Politiet straks kontaktet på tlf. 4635 1448 eller via nærmeste politi på tlf. 114.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.