Efter dødsfald: Populær restaurant sat til salg
Restaurant Røgeriet ligger på Vestre Mole på havnen i Bogense. Foto: Google Street View
Lotte Larsen nåede at dø, inden hun og hendes mand fik solgt Restaurant Røgeriet for at passe bedre på helbredet.

Ægteparret Brian og Lotte Larsen havde taget en beslutning og sat deres restaurant på havnen i Bogense til salg.

Meningen var at de skulle passe bedre på helbredet. Men sådan skulle det ikke gå. Inden der var fundet en køber døde Lotte Larsen, skriver Fyens Stiftstidende.

Nu har Brian Larsen sat prisen på Restaurant Røgeriet ned med 20 procent, og håber på et hurtigt salg.

- Jeg har ikke følt, at jeg kunne fortsætte. Man er selvfølgelig stadig påvirket af det hele, så er der nogen, som kan overtage stedet hurtigst muligt, vil det være bedst. Hun har altid været forretningen udadtil, mens jeg har været i køkkenet, og derfor er det også bedst at få nye ejere ind, siger Brian Larsen til Ekstra Bladet, og tilføjer:

- Min kone og jeg har været helbredsmæssigt udfordret, og vi var enige om at sælge det, før hun gik bort. Forretningen kører godt, men det er for svært for mig at håndtere, forklarer Brian Larsen om det store nedslag i prisen.

Ægteparret nåede at have den idyllisk beliggende Restaurant Røgeriet på Vestre Mole i 15 år, og satte den til salg i slutningen af 2018.

Lotte Larsen døde 6. februar, og nu er prisen sat ned til 1,975 millioner kroner.

Ifølge Fyens Stiftstidende er restauranten et succesfyldt koncept med velholdte bygninger, sunde regnskaber og en omsætning på 2,5 millioner kroner plus moms.

Dertil kommer et ry, der når langt ud over kommunegrænsen. Og så følger Brian Larsen med i prisen, så det koncept, som ægteparret udviklede gennem 15 år, kan føres videre.