Efter debut som TV-vært: Stjerneregn over Joachim
Prins Joachim for store roser for sin debut som TV-vært. (Foto: DR)
Prins Joachim begejstrer seere og anmeldere efter sin debut som historiefortæller på TV

Prins Joachim debuterede onsdag aften som TV-vært i programmet "Prins Joachim fortæller". Og det slap han ret godt fra, hvis man skal tro eksperterne

B.T. har bedt kommunikationsekspert Anna Thygesen anmelde første program i serien ”Joachim fortæller”, og hun er begejstret for, hvad hun så.

– Prins Joachim er den historielærer, vi alle skulle have haft. Han og hans familie ER jo den danske historie, og det giver rigtig god mening at lade ham rejse rundt i Danmark og gøre os klogere på, hvorfor vi opfører os, som vi gør, skriver hun.

– Så drop forældremødet i skolen, Champions League-fodbold eller den ugentlige badmintonkamp, saml hele familien i sofaen med te og popcorn og bliv klogere sammen med prins Joachim, lyder anbefalingen fra Anna Thygesen, der kvitterer med topkarakteren: Seks stjerner.

Serien "Joachim fortæller" er i seks afsnit. På næste onsdag handler det om demokrati i programmet, der sendes på DRK. DR

På Facebook er det der også overvejende begejstring at spore. Selv blandt normalt kongekritiske mediepersonligheder.

”Han er alvidende og skarp”,  ”Et kæmpe talent”, lyder det blandt andet.

Han har en enorm viden

Lidt malurt drypper Jim Lyngvild dog i bægeret. Han har også anmeldt programmet for B.T., og selv om han er imponeret over prinsens evner som fortæller, er der plads til forbedringer i programmets form:

– Hvor ville jeg bare ønske, han ville fortælle meget mere om sin viden i stedet for i speaken at fortælle en masse viden og spørge eksperterne: 'Hvordan var det nu, det var?' Det virker lidt dobbelt, for vi kan faktisk mærke, han har en enorm viden, han gerne vil dele ud af, så lad det dog være hans viden i stedet for en eksperts viden, siger Jim Lyngvild.

Har du endnu ikke set programmet, kan du finde det her. Næste afsnit af ”Prins Joachim fortæller” sendes på DRK onsdag den 30. oktober kl. 20.45

 

 

 

 

 

 

via Listen To News