Efter 16 års pause: Nu vender populær radiovært tilbage

Han var en af de helt store radiostemmer i 90erne - og nu vender han tilbage efter en lang pause
Jesper Bæhrenz vender tilbage til Danmarks Radio efter 16 års pause. Her ses han sammen med sin hustru, komikeren Mette Lisby.
Jesper Bæhrenz vender tilbage til Danmarks Radio efter 16 års pause. Her ses han sammen med sin hustru, komikeren Mette Lisby. Foto: Anders Debel Hansen

Hvis du lyttede til P3 i 90erne, så kan du ganske sikkert huske Jesper Bæhrenz' stemme fra programmer som 'Hit På Hit', 'Sport På 3’eren' og 'Kronsj'.

For 16 år siden besluttede den populære radiostemme at stoppe i Danmarks Radio og flytte til udlandet.

Siden han stoppede i DR, har han arbejdet med tv og film - først i London og nu i Hollywood, hvor han bor i dag.

Nu gør Jesper Bæhrenz comeback. Det sker i programmet 'Take Off', der sendes til sommer på P4. 

- 'Take Off' er radio for dem, der er på arbejde, men dem, der sidder med fødderne i vandkanten, må også gerne lytte med, skriver Jesper Bæhrenz i en pressemeddelelse.

- Det kan godt være, solen altid skinner i Californien, men der er ingen steder på jorden, hvor der er så dejligt om sommeren som i Danmark, og det smitter af på danskerne. Derfor har jeg altid haft en kæmpe kærlighed til at lave sommerradio, skriver Jesper Bæhrenz.

Radioværten fortæller, at 'Take Off' vil rejse rundt i Danmark og besøge folk, der holder hjulene i gang, mens de andre holder fri - og de sender fra afgangshallen i Københavns Lufthavn i den første uge.

- Vi skal bag kulissen i lufthavnen, hvor 2.500 er på arbejde, så flere end 80.000 mennesker kan få takeoff hver eneste dag i Kastrup Lufthavn, siger Jesper Bæhrenz,

Programmet sendes første gang 3. juli.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.