Efter 16 års pause: Nu vender populær radiovært tilbage
Jesper Bæhrenz vender tilbage til Danmarks Radio efter 16 års pause. Her ses han sammen med sin hustru, komikeren Mette Lisby. Foto: Anders Debel Hansen
Han var en af de helt store radiostemmer i 90erne - og nu vender han tilbage efter en lang pause

Hvis du lyttede til P3 i 90erne, så kan du ganske sikkert huske Jesper Bæhrenz' stemme fra programmer som 'Hit På Hit', 'Sport På 3’eren' og 'Kronsj'.

For 16 år siden besluttede den populære radiostemme at stoppe i Danmarks Radio og flytte til udlandet.

Siden han stoppede i DR, har han arbejdet med tv og film - først i London og nu i Hollywood, hvor han bor i dag.

Nu gør Jesper Bæhrenz comeback. Det sker i programmet 'Take Off', der sendes til sommer på P4. 

- 'Take Off' er radio for dem, der er på arbejde, men dem, der sidder med fødderne i vandkanten, må også gerne lytte med, skriver Jesper Bæhrenz i en pressemeddelelse.

- Det kan godt være, solen altid skinner i Californien, men der er ingen steder på jorden, hvor der er så dejligt om sommeren som i Danmark, og det smitter af på danskerne. Derfor har jeg altid haft en kæmpe kærlighed til at lave sommerradio, skriver Jesper Bæhrenz.

Radioværten fortæller, at 'Take Off' vil rejse rundt i Danmark og besøge folk, der holder hjulene i gang, mens de andre holder fri - og de sender fra afgangshallen i Københavns Lufthavn i den første uge.

- Vi skal bag kulissen i lufthavnen, hvor 2.500 er på arbejde, så flere end 80.000 mennesker kan få takeoff hver eneste dag i Kastrup Lufthavn, siger Jesper Bæhrenz,

Programmet sendes første gang 3. juli.