Dyster dansk Cannes-stjerne vil lave komedie

Efter succes med sin dystre film "Drive" på Cannes-festivalen planlægger danske Nicolas Winding Refn at lave en komedie med Ryan Gosling.
Nicolas Winding Refn vil lave en komedie
Nicolas Winding Refn vil lave en komedie Foto: KIRSTY WIGGLESWORTH / POLFOTO

Danske Nicolas Winding Refn, der for nylig fik en fornem instruktørpris på Cannes-festivallen for filmen "Drive", er blevet tæt makker med den amerikanske skuespiller Ryan Gosling, der spiller hovedrollen i filmen.

Nu vil de lave en komedie.

"Vi laver en komedie, og Albert Brooks lovede, at han ville skrive manuskriptet," siger Refn til Los Angeles Times ved premieren på 'Drive' på Los Angeles Film Festival.

Albert Brooks har blandt andet medvirket i de amerikanske tv-serier "Simpsons" og "Weeds" - men aftalen er nu ikke så sikker endda.

"Eller, det er ikke helt sandt, men hvis du skriver det, så gør vi det sandt," siger han Los Angeles Times' reporter og bliver støttet af Ryan Gosling.

"Vi laver helt sikkert en komedie, og vi prøver desperat at få Brooks til at skrive den," siger Ryan Gosling.

Foreløbig har makkerparret dog planer om en genindspilning af filmen 'Logan's Run' ('Flugten fra Fremtiden'), når Refn er færdig en anden film, 'Only Good Forgives', og så er der måske tid til komedier bagefter.

Kilde: Los Angeles Times

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.