Dyne-Larsen vil banke København i håndbold
Lars Larsen vil være med til at støtte en jysk klub, som kan udfordre suveræne AG København. Foto: JYSK
Lars Larsen udfordrer sin milliardær-kollega Kasi-Jesper Nielsen på håndboldbanen.

Dyne-Larsen udfordrer Kasi-Jesper Nielsen i en milliardærdyst på håndboldbanen.

Lars Larsen vil nemlig skabe en midtjysk håndbold-konkurrent til AG København og har derfor investeret flere millioner kroner i Bjerringbro-Silkeborg, som nu får en ny, moderne håndboldhal.

De lokale politikere har godkendt planerne for at udbygge hjemmebanen, Silkeborghallerne, for 19 millioner kroner, så der bliver plads til 800 flere tilskuere.

Planerne om at skabe en jysk modvægt til den for tiden altdominerende københavnske klub, blev annonceret i april, hvor Lars Larsen formulerede det på følgende måde over for sporten.dk.

"Vi gør det da selvfølgelig for at gennembanke AG, det er klart. Vi vil gerne op at matche Kasi-Jesper og AG København. Vi skal da byde dem trods. AG er for suveræne nu, det skal vi have gjort noget ved," sagde Lars Larsen dengang.

Han håber, at den nye arena, der kommer til at hedde Jysk Arena, bliver en fremtidig skueplads for mange forskellige begivenheder.

"Det bliver en arena, der giver gode muligheder for koncerter, musicals, sportsstævner, messer og stormøder," siger forretningsmanden.

Kilde: sporten.dk