Dykkere leder efter spor i sø i norsk kidnapningssag
Søen grænser til Anne-Elisabeth og Tom Hagens bolig i Lørenskog. Ruud, Vidar/Ritzau Scanpix
Siden 31. oktober sidste år har den norske kvinde Anne-Elisabeth Hagen været forsvundet fra sit hjem.

Flere dykkere var onsdag i søen Langvannet i Lørenskog øst for Oslo. Her leder de efter spor, som kan knyttes til det, som politiet formoder er en bortførelse af den norske kvinde Anne-Elisabeth Hagen.

Det skriver det norske nyhedsbureau NTB.

- Vi leder ikke efter Anne-Elisabeth Hagen i vandet, men efter relevante spor, som kan knyttes til sagen.

- Dykkere fra Oslos brand- og redningsafdeling vil søge i dagtimerne i dag og de næste dage, oplyser Christian Berge, overbetjent i politidistrikt Øst, til NTB.

68-årige Anne-Elisabeth Hagen, der er gift med milliardæren Tom Hagen, forsvandt fra sit hjem i Lørenskog 31. oktober sidste år.

Ægteparrets bolig grænser op til søen.

- Vi anser derfor dele af søen som en udvidet del af gerningsstedet, hvorfor det er naturligt at undersøge den nærmere, siger Christian Berge til NTB.

Anders Bru, indsatsleder i politidistrikt Øst, oplyser til NTB, at politiet ikke kommer til at kommentere eventuelle fund.

De norske myndigheder afslørede onsdag den 9. januar, at de efterforsker en sag om bortførelsen af Anne-Elisabeth Hagen.

Ifølge politiet er der fremsat alvorlige trusler og krav om løsepenge i form af kryptovalutaen monero. Det har siden været meget begrænset med information fra gerningsmændene.

To personer, som er blevet set på videoovervågning uden for Tom Hagens arbejdsplads, Futurumbygget, den dag hans hustru forsvandt, er fortsat efterlyst af politiet.

Politiet har indtil mandag modtaget 1227 tips i sagen.

/ritzau/

/ritzau/
via Listen To News