Dumt rejsetøj i bush?en
En australsk mand blev nægtet adgang til to fly, fordi han var iført en t-shirt med teksten: »George W. Bush er en terrorist«.

Det er en god idé nøje at overveje sin påklædning, inden man skal ud at flyve. Det har australieren Allen Jasson bittert måttet sande. To gange blev han nægtet afgang til fly, fordi han bar en t-shirt med et billede af USA?s præsident George W. Bush og teksten »Worlds No.1 Terrorist«, skriver All Headline News.

Jasson, der bor i London, var på vej hjem for at besøge sin familie, da han blev stoppet. Første gang var i Heathrow Lufthavn, hvor sikkerhedspersonalet tvang ham til at tage den kontroversielle t-shirt af. Siden udspillede det samme scenarium sig i lufthavnen i Adelaide, da han skulle boarde sit fly til Melbourne, hvor familien ventede.

Jasson mener, at lufthavnspersonalet og flyselskaberne har krænket hans ytringsfrihed. En talsmand fra selskabet Virgin Blue siger, at han burde have brugt sin sunde fornuft og have ladet være med at provokere sine medpassagerer.