Du kan trygt flirte til julefrokosten
Danske privatdetektiver har droppet at hjælpe jaloux ægtemænd og paranoide forstadsfruer med at opklare utroskab og flirt ved julefrokoster.

Hvis du overvejer at bage lidt ekstra på ham den lækre fra arbejdet til den årlige julefrokost og måske ligefrem tage en tur i kopirummet kan du trygt virkeliggøre fantasien.

De danske privatdetektiver har i år ingen planer om at rykke ud med skæg og blå briller for at afsløre  ægteskabelige svinkeærinder ved de mange julefrokoster, der finder sted de kommende uger. Detektiverne har ellers traditionelt foretaget overvågning, registrering og afrapportering af stort og småt for borgere med en mistanke om, at deres udkårne er dem utro. Men ikke i år.

- Vi har tidligere haft mange sager om utroskab op til julefrokoster, men i år har vi ikke en eneste, fortæller Uffe Bodeholt, formand for foreningen Danske Detektiver og Erhvervsefterforskere. Foreningens medlemmer tæller en række af landets mest anerkendte detektivbureauer, og de har alle oplevet, hvordan ægteskabs-sagerne er raslet ned de seneste år.

I dag er det i stedet sager om tyveri på arbejdspladsen, overtrædelser af kundeklausuler og personundersøgelser, som fylder kalenderen hos detektiverne.

Midlertidig dille 

Par- og samlivsterapeut Per Holm Knudsen kalder brugen af detektiver til at afklare ægteskabsproblemer for en midlertidig dille, som ikke har slået rødder i Danmark. Den erfarne terapuet har en brevkasse på internettet, hvor han vejleder folk i blandt andet, at håndtere sidespring og julefrokost-flirts.

- I stedet for at gå til en detektiv, så snager folk i stigende grad i hinandens mobiltelefoner og lommebøger. Det er simpelthen nemmere. Men de glemmer, at det faktisk er ulovligt og en krækenlse af privatlivets fred, så det er absolut ikke noget, som jeg kan anbefale, siger Per Holm Knudsen.        

   

 

 

   

 

 

via Listen To News