Druk-reality er årets værste nye tv-program
En selvsikker attitude og masser af gedigen, gammeldags druk sikrede Kongerne af Marielyst, som 20-årige Kenneth fra Greve var deltager i, prisen som årets værste, nye tv-program. Foto: Facebook
Kanal 5 er den heldige indehaver af årets værste nye tv-program, mener hver fjerde stemme.

Årets værste, nye tv-program er Kongerne af Marielyst.

Det har brugerne af hjemmesiden tvtid.tv2.dk afgjort i en afstemning, hvor knap 7.000 personer har givet deres mening til kende.

25 procent stemte på Kanal 5-programmet, der handler om en gruppe unge, festglade mennesker, som er sendt til to ugers fest-ophold i badebyen Marielyst på Falster.

Dermed bekræfter tv-seerne det umiddelbare indtryk, som blandt andet Politikens tv-anmelder gav udtryk for, da programmet debuterede i august.

I Politiken beskrev Henrik Palle programmet på følgende måde.

"De drikker som huller i jorden. De knalder til højre og venstre. De tænker kun på sig selv, vil hele tiden være i centrum og har en almendannelse, der får en understimuleret orangutang til at fremstå som Walter Benjamins åndelige tvilling."

Og hvis nogen skulle være i tvivl, om Henrik Palles vurdering, afsluttede han anmeldelsen med et lille svirp.

"Denne anmelder skal ikke lade nogen i tvivl om, at han hadede hvert et minut af første afsnit."

tvtid.tv2.dk havde nomineret i alt 12 programmer, og der er især tre, som er faldet brugerne for brystet. Udover Kongerne af Marielyst, markerede TV3-programmet For lækker til Love sig stærkt med 16 procent af stemmerne, mens Mig og min mor på Kanal 4 løb med 15 procent.

Se hele listen her.