Dronningens hemmelige affære
Takket være serien "The Crown" kommer der nu atter liv i de rygter om en affære, der har forfulgt Elizabeth i mange år. (Foto: Scanpix)
Der bliver igen spekuleret i Elizabeths forhold til en ansat i kongehuset

Den 93-årige britiske dronning kan snart se frem til endnu en omgang heftigt dyneløfteri af meget privat karakter. Den tredje sæson af den populære serie ”The Crown” får om få dage premiere på Netflix, og denne gang, er det Elizabeth, der i den grad står for tur.

Serien er blevet enormt populær på trods af, at den går ualmindeligt tæt på både nulevende og afdøde medlemmer af det engelske kongehus i fortællingen om Elizabeths vej til tronen, og et fiktivt kig i de private gemakker.

Mere utroskab

I de første sæsoner stod hendes mand prins Philip for tur. Hans udskejelser som ung skørtejæger i en hemmelig loge i London blev gennemgået i serien. Og nu er turen så kommet til dronningens påståede sidespring.

I den kommende sæson bliver det mere eller mindre sagt mellem linjerne, at dronningen havde en affære med den nu afdøde Lord Porchester, der i mange år var ansvarlig for hendes væddeløbsheste.

Dronningen og prins Philip med Lord Pochester i midten. Rygterne om en affære har floreret i årevis. Billedet er fra 1968. Scanpix

Usmageligt

Antydningen af den påståede affære er i den grad faldet dronningens tidligere pressechef Dickie Arbiter for brystet. Han har været ude at forsvare majestæten i den engelske avis The Times.

- Dronningen er den sidste person i verden, der nogensinde ville overveje at kigge på en anden mand, lyder det fra en oprevet Dickie Arbiter, der også kalder serien for ”usmagelig”.

Tredje sæson af ”The Crown” kan ses på Netflix fra søndag den 17. november.

via Listen To News