Dronningen mindes Prins Henrik på helt speciel måde: Holder intimkoncert
Foto: Ritzau Scanpix
Dronningen holder en lille, royal mindekoncert for sin afdøde mand, Prins Henrik på årsdagen for hans bisættelse.

Den 20. februar i år er det præcis et år siden, Dronning Margrethe og resten af Danmark tog afsked med Prins Henrik, som blev bisat fra Christiansborg Slotskirke i København.I den forbindelse arrangerer Dronning Margrethe en intim mindekoncert for familiens nærmeste. Det tæller den kongelige familie, en række af Prins Henriks nære venner og repræsentanter fra Kongehuset. Det skriver Kongehuset i en pressemeddelelse.

Musikken står Det Kongelige Danske Musikkonservatorium for, og det skal afspejle Prins Henriks livslange interesse for musik. Efter koncerten afholder Dronningen en sammenkomst i Kuppelsalen på Fredensborg Slot.

Dronningen har tidligere talt åbent om hendes savn.

- Han kommer ikke lige ind ad døren og spørger, om vi skal gøre dit eller dat. Det skal jeg selv tage stilling til. Det må jeg lære at leve med, og det gør jeg også. Jeg er kommet i en alder, hvor jeg har mange venner, der er i samme situation.

Den kongelige familie udenfor Christiansborg slotskirke efter den kirkelige handling. Prins Henrik bisættes fra Christiansborg Slotskirke tirsdag den 20. februar 2018. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix/Arkiv


Prins Henrik sov stille ind efter noget tids sygdom i en alder af 83 år tirsdag 13. februar 2018 klokken 23.18 på Fredensborg Slot.

via Listen To News