Dronning søger butler

Den britiske Dronning Elizabeth II søger i øjeblikket ny tjener. Eneste krav er, at du skal være glad og kunne holde din mund lukket.
Dit humør skal være højt, og du skal ikke løbe med rygter. Det er spidskompetencerne, Queen Elizabeth II ønsker sig af sin næste tjener.
Dit humør skal være højt, og du skal ikke løbe med rygter. Det er spidskompetencerne, Queen Elizabeth II ønsker sig af sin næste tjener. Foto: Colourbox

Det kan blive dig, der pudser de kongelige engelske juveler og sølvtøj, hvis du er klar en rejse til England.

En frisk jobannonce, som kan læses på det britiske kongehus netsted, efterspørger en tjenerlærling til Buckingham Palace.

Dronning Elizabeth II leder efter ansøgere med højt humør, stor entusiasme, erfaring fra restaurations- eller hotelbranchen og "mod på nye udfordringer".

Lønnen, kongehuset kan tilbyde, er kun 15.000 britiske pund om året, eller hvad der svarer til 10.640 kroner om måneden.

Til gengæld er der fri husleje med en fantastisk beliggenhed.

Dagligt skal du hælde te og kaffe for monarken og bringe hende morgenmad, aviser, breve og beskeder.

Grunden til, at kongehuset søger en diskret butler, er, at de har dårlige erfaringer med tidligere ansatte, der er gået til pressen.

Paul Burrell, som både arbejdede som tjener og hjælper hos Elizabeth og Prinsesse Diana, skrev også en bog, om alt han havde oplevet hos kongehuset.

Fristen for ansøgning som butler hos Dronning Elizabeth er d. 19. september.

Kilde: The Telegraph

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.