Dronning Elizabeth fik William til at slå op
Ifølge den britiske tabloidavis News of the World var det dronning Elizabeth, der overbeviste prins William om, at han enten skulle gifte sig eller slå op med Kate Middleton.

Ifølge avisens oplysninger, der dog ikke altid er helt troværdige, ønskede dronning Elizabeth ikke at opleve endnu en skilsmisse i den kongelige familie. Derfor mente hun, at det efter fem års kæresteri var på tide, at parret besluttede sig for, hvad de ville.

Den besked fik 24-årige prins William for 10 dage siden, hvor hele den kongelige familie var blevet indkaldt til stormøde udelukkende for at diskutere det unge par. Men noget tyder på, at prinsen allerede selv havde tænkt meget over fremtiden.

- Jeg vil ikke have flere forpligtelser. Jeg vil ikke giftes endnu. Hvad skal jeg gøre? skulle prins William have spurgt til mødet.

Den udmelding blev mødt af et klart standpunkt fra dronningen.

- Lad vær med at skynde dig ned til alteret. Vi vil ikke have endnu en Diana, sagde dronning Elizabeth med henvisning til prinsens egen mor, prinsesse Diana, der som meget ung blev gift med prins Charles.

Efter flere års ulykkeligt ægteskab blev prins Charles og prinsesse Diana skilt. I mange år havde prinsesse Diana den største sympati i befolkningen, hvilket ikke var populært hos dronningen.

Mange britiere var ellers overbevist om, at 25-årige Kate Middleton og prins William ville ende som ægtefolk, blandt andet fordi de er blevet set sammen ved semi-officielle lejligheder. Og dronning Elizabeth ville ikke have haft noget imod ægteskabet.

- Dronningen troede, at Kate ville blive monarkiets fremtid, endda den fremtidige dronning. Hun kunne lide hende rigtig meget, og de kom godt ud af det med hinanden, hver eneste gang de mødtes, siger News of the Worlds kilde, der var til stede under mødet.

Men der var tegn på, at det måske ikke gik så godt, som det virkede udadtil. Prins William har selv udtalt, at han først ville giftes, når han blev 30 år. Og på det seneste har parret ikke set meget til hinanden, selvom de kun boede 20 minutters kørsel fra hinanden. Prinsen virkede simpelthen mere interesseret i at slappe af sammen med soldaterkammeraterne fra Combermere kasernen.

Samtidig er han blevet set i byen med flere forskellige smukke kvinder, hvilket ikke passede Kate Middleton særlig godt. Med tidligere udmeldinger om, at det var prinsen, der var heldig, fordi han måtte være sammen med hende, virkede hun ellers meget sikker på sig selv.

Både prins William og Kate Middleton er set i byen, siden det kom frem, at de er gået hver til sit. Ifølge en af Kate Middletons veninder præsenterede hun nyheden ved et middagsselskab, hvor hun virkede helt rolig og langt fra at være på grådens rand.

Prins William virkede mere lettet, da han råbte Jeg er fri! ud til natklubben The Prince, hvor han endte med en barregning på næsten 50.000 kroner.

via Listen To News