Drogba dukkede Newcastle
Chelsea havde de helt store stjerner på bænken i Carling Cup kvartfinalen mod Newcastle. De kom dog på banen, og det fik direkte indflydelse på Chelseas 1-0 sejr, der sender holdet i semifinalen og Newcastle ud i kulden.

Chelsea havde det helt tunge kavaleri siddende på bænken til kvartfinalen i den lille engelske pokalturnering, Carling Cuppen, hvor modstanderen var Newcastle.
På rad og rækken ude på bænken sad Dider Drogba, Michael Ballack, Frank Lampard og Ashley Cole, hvilket må siges at være en indikation af, at Carling Cuppen ikke har den højeste prioritet i Chelsea.
Lampard, Ballack og Drogba kom dog banen i anden halvleg, og det skulle vise sig at få afgørende betydning for kampen, da Drogba lavede kampens eneste mål.
De blå fra London kunne dog også uden firkløveret på bænken, og de lagde et tungt pres på hjemmeholdet fra starten, uden at det dog blev rigtig farligt.
Farligt blev det tilgengæld i den anden ende af banen efter 27 minutter, hvor Newcastles angriber Obafemi Martins sendte et dommedags-hug på undersiden af overlæggeren.
Kampens dommer valgte ikke at fløjte mål, men tv-billederne tydede på, at bolden slog ned bag stregen, og dermed blev Newcastle altså snydt for et føringsmål.
Det var startskuddet til en god periode for Newcastle, der nu pressede Chelsea tilbage på banen. Det var dog London-holdet, der havde det bedste forsøg, da Andrei Shevchenko ligeledes fik et skud på træværket, der ramte indersiden af stolpen.
Frank Lampard kom på banen fra anden halvlegs start, mens Ballack fik de sidste 25 minutter. Det var dog først indskiftningen af Dider Drogba efter 73 minutter, der fik direkte indflydelse på kampen. Han skulle blot bruge fem minutter på banen for at afgøre kampen, da han skruede et frispark fra kanten af feltet ind ved den fjerneste stolpe.
Dermed sendte han Chelsea i semifinalen i Carling Cuppen med sejren på 1-0, trods stjerneparaden på bænken i første halvleg.