Drømmeklub lokker Spalvis væk fra AaB

Lukas Spalvis er glad i AaB, men tilbuddet fra Sporting Lissabon var for godt til at afvise.
Lukas Spalvis hilser på AaB-træner Lars Søndergaard. Til sommer skilles deres veje, når Spalvis skifter til Sporting Lissabon.
Lukas Spalvis hilser på AaB-træner Lars Søndergaard. Til sommer skilles deres veje, når Spalvis skifter til Sporting Lissabon. Foto: Claus Bonnerup/POLFOTO/Polfoto

AaB mister til sommer sin topscorer, når Lukas Spalvis skifter til Sporting Lissabon, som blot var en af flere mulige destinationer for den målfarlige litauer.

Ingen af de andre kunne dog måle sig med et eventyr i den grønblusede Lissabon-klub.

- Jeg havde andre muligheder, men Sporting Lissabon er umiddelbart en drømmeklub for mig, siger den 21-årige AaB'er til klubbens hjemmeside.

Han har ikke aktivt søgt væk fra AaB, men via sine gode præstationer er der opstået interesse, og tilbuddet fra en af Portugals største klubber kunne Spalvis ikke sige nej til.

- De fleste ved, at jeg har det godt i AaB, og derfor skulle der også noget særligt til for at lokke mig væk.

- Det er klart, at jeg ser frem til at tørne ud for Sporting Lissabon, og det er dejligt, at tingene nu er afklaret, siger Spalvis.

Han får dog lov til at gøre tingene færdige i Aalborg, hvor AaB kæmper med om både mesterskabet og pokaltitlen, og her vil Spalvis slutte stærkt af.

- Mit fokus er nu fuldt ud rettet mod at præstere optimalt for AaB i et meget vigtigt forår, hvor vi med en foreløbig andenplads i ligaen og en kvartfinale i pokalturneringen har mange spændende opgaver foran os.

- AaB og klubbens trænere har en meget stor andel i min udvikling, og derfor er det også meget vigtigt for mig at slutte ordentligt af de kommende måneder, siger han.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.