Dressurholdet ligger på fjerdepladsen
Det danske dressurlandsholdet ligger nummer fire efter Grand Prix-programmet. Tirsdag afgøres medaljestriden.

Dressurlandsholdet har efter første runde af den olympiske rideturnering stadig mulighed for at forsvare bronzemedaljerne fra Beijing.

De danske ryttere ligger på fjerdepladsen i holdkonkurrencen og kan stadig nå at overhale nummer tre, Holland, på tirsdag, hvor det hele afgøres med en runde Grand Prix Special.

Efter en godkendt præstation af Nathalie Zu Sayn-Wittgenstein i fredagens Grand Prix-afsnit har de tre danske ekvipager gennemsnitligt scoret 73,845 procent.

Afstanden op til hollænderne på tredjepladsen er cirka tre procentpoint, mens de førende briter og medfavoritterne fra Tyskland allerede ser ud til at være stukket af.

I den individuelle konkurrence ligger Anna Kasprzak på en 12.-plads, mens prinsesse Nathalie er nummer 13. Anne van Olst ligger nummer 24 af de 32 tilbageværende ekvipager.

Den fjerde danske OL-deltager, Lisbeth Seierskilde, der kun er med i den individuelle konkurrence, var tæt på at gå videre.

Selv om hun lige præcis blev nummer 32 med 69,863 procent, måtte hun se en spanier og en svensker tage de sidste pladser, fordi deres hold var blandt de syv bedste i konkurrencen.

/ritzau/