Drama ved Fakta: Ældre kvinde stikker af med ansat hængende i vindue
Fakta i Rørmosen ved Roskilde. Foto: Google Maps
Et simpelt tyveri tog en dramatisk drejning, da den 69-årig kvinde blev opdaget af en butiksdetektiv.

Parkeringspladsen ved Fakta i Rørmosen lidt nordvest for Roskilde lagde torsdag formiddag asfalt til et skræmmende optrin, da en 69-årig kvinde satte en butiksdetektivs liv og førlighed i fare.

Hele balladen startede, da detektiven så kvinden stjæle yoghurt og et blad i butikken. Han fulgte efter hende ud på parkeringspladsen, hvor han bad om at se noget legitimation, mens hun sad i en bil.

Roskilde Avis skriver, at butiksdetektiven lænede sig ind ad det åbne vindue i bilen, og i næste øjeblik valgte den 69-årige kvinde at bakke og køre fra stedet.

Butiksdetektiven hang ud af kvindens bilvindue, men formåede at trække sig tilbage, hvorefter bilen forsvandt fra stedet i høj fart.

Han nåede at notere sig tal- og bogstavkombinationen på nummerpladen, og de oplysninger blev givet videre til politiet. De rykkede ud til kvindens bopæl i Lejre, hvor der ikke var noget spor af sagens 69-årige hovedperson.

Den midtsjællandske ordensmagt fik dog kontakt til kvinden i løbet af aftenen, og hun er nu sigtet for butikstyveri og for at bringe detektivens liv og førlighed i fare.

via Listen To News