Drabsmistænkt fundet sovende i bil
En 23-årig kvinde blev søndag dræbt af et skud. Politiet har mandag morgen anholdt en ung mand, som er mistænkt for mordet.

Det var oplysninger fra en borger, der førte politiet frem til den 25-årige mand, som politiet mistænker for at søndag aften at have skudt og dræbt en 23-årig kvinde i Hedensted nær Horsens.

Den 25-årige stak efter mordet af i en Honda Accord, og politiet fik hurtigt oplyst registreringsnummeret på bilen. En borger kontaktede politiet og fortalte, at bilen holdt parkeret på en rasteplads i Kragelund.

»I de tidlige morgentimer fandt vi bilen, men der var ingen i bilen. Da vi kørte forbi igen ved syvtiden, lå manden på bagsædet og sov,« fortæller politiinspektør ved Sydøstjyllands Politi, Steen Edeling.

Manden vil senere i dag blive fremstillet i et grundlovsforhør.

Den 25-årige mand er ekskæreste til den dræbte kvinde, og indtil i fredags sad han varetægtsfængslet for drabsforsøg på den 23-årige kvinde. Tidligere har manden ikke været i kontakt med politiet, oplyser Steen Edeling.

Ifølge politiet brød manden ind i kvindens lejlighed søndag aften, hvor han skød hende.

»Vi går ikke i detaljer med hændelsen endnu, men jeg kan oplyse, at hun er blevet skudt én gang, og det har dræbt hende omgående,« oplyser Steen Edeling.