DR satser stort på ?Aftenshowet?
DR har lagt adskillige millioner kroner i det nye aftenprogram, der med kendte værter og studie på Rådhuspladsen skal være ulvetimens seermagnet

Midt mellem tømmermænd og oprydning efter nytårs-festen rammer endnu et program danskerne mellem aftensmad og putning.

Denne gang er det DR, der satser stort på at fange seerne i de tidlige aftentimer med ?Aftenshowet?. De fire værter Peter Kær (?Hvem vil være millionær?), Mads Steffensen (?Mads og Monopolet?), Sisse Fisker (TV 2 Sporten ) og Louise Wolff (P3) sender direkte fra Rådhuspladsen kl. 18.00 med en blanding af aktualitet og underholdning. Programmet får premiere den 1. januar.

DR 1 chef Ulla Pors Nielsen afviser, at ?Aftenshowet? har nogen som helst lighed med TV 2?s ?Go? aften Danmark?.

»Jeg vil overhovedet ikke sammenligne de to. Vi har mange flere strenge at spille på. Vi får flere gæster i studiet og kommer til at bruge Rådhuspladsen rigtigt meget i vores program,« siger Ulla Pors, der i øvrigt selv har været på ?Go? aften Danmark?.

Hun siger, at inspirationen i stedet kommer fra engelske og amerikanske programmer, som for eksempel ?The Today Show?, der sender direkte fra et studie ved Rockefeller Plaza, og hvor værterne betyder alt.

»Værterne ejer programmet, og det er det gode samspil mellem dem, der gør programmet til noget særligt,« siger hun.

Selv om programmet er den helt store satsning, der skal løfte DR?s aftenflade efter den mindre vellykkede relancering af tv-avisen, tager værterne den med ro.

»Jeg er ligeglad med seertal, det er ikke altid et kvalitetsparameter,« siger Peter Kær, mens radioværten Mads Steffensen heller ikke er nervøs.

»Når jeg nu skal lave tv, kan jeg ligeså godt springe ud fra ti-meter vippen med begge ben.«

Læs om programmet her