Administration 

Doritos inviterer fans over hele verden med til Super Bowl 50

Doritos giver fans over hele verden chancen for at lave en original tv-reklame og vinde hovedpræmien på 1 million dollars og en eksklusiv chance for at samarbejde med Warner Bros. Pictures, DC Entertainment og instruktøren Zack Snyder.

Dette er en pressemeddelelse leveret af Via Ritzau.
PURCHASE, New York (9. september 2015) - PepsiCos Doritos-varemærke giver alle kreative, knasende korsfarere i verden en chance for at udødeliggøre den vilde smag og den lækre, knasende oplevelse, der gør Doritos til en snack, som ikke ligner de andre, i en 30-sekunders tv-reklame, som kan blive vist under Super Bowl 50 og ikke mindst gøre instruktøren rig og berømt. I Crash the Super Bowl-konkurrencens 10. og sidste år giver Doritos sine fans verden over en sidste chance for at skabe snack-brandets næste legendariske tv-reklame. Skaberen af den mest hårdtslående - eller knasende - reklame vinder 1 million dollars og får sit livs chance med muligheden for at samarbejde med Zack Snyder, Warner Bros. Pictures og DC Entertainment. Rollen skræddersys til vinderens interesser. Få flere oplysninger om konkurrencen og de officielle regler på www.Doritos.com.

Doritos var det første brand, der gav forbrugerne mulighed for at blive en del af den eftertragtede Super Bowl-sendetid ved at give fans mulighed for at dele deres værker og kærlighed til Doritos på en af verdens største scener. Siden Crash the Super Bowl-konkurrencen tog reklamebranchen med storm for 10 år siden, har 32.000 deltagere indsendt deres forslag, og brandet har uddelt præmier for over 7 millioner dollars. Konkurrencen er hård og har resulteret i nogle af de mest kreative og mindeværdige reklamer, der nogensinde er blevet sendt under Super Bowl. Det har også givet Doritos-fans enorme karrieremuligheder og stor succes i branchen.

For tre år siden fik fans uden for USA også mulighed for at deltage, og det begyndte at vælte ind med kreative reklamer fra hele verden. Sidste år blev der indsendt forslag fra 29 lande, og for første gang faldt valget på en reklame, som var lavet af en ikke-amerikansk statsborger, da canadiske Graham Talbots Doritos-reklame, "When Pigs Fly", blev sendt under Super Bowl XLIX.

"I de sidste ni år har Crash the Super Bowl-konkurrencen givet vores mest kreative fans en mulighed for at vise deres arbejde, blive kendt i branchen og være med til at udforme Doritos-brandet", udtalte Ann Mukherjee, som er direktør for PepsiCo Global Snacks Group og PepsiCo Global Insights. "Alle verdens Doritos-fans er kreative og har den samme kærlighed til brandet, hvilket kan ses i det fantastiske arbejde, som de indsender til konkurrencen, og jeg glæder mig til at se, hvad de finder på i år."

Super Bowl, som er USA's National Football League-mesterskab, er en af USA's og verdens mest sete tv-begivenheder, og reklamerne, som sendes under kampene, er nogle af årets mest ventede og omdiskuterede.

Alle forslag til Crash the Super Bowl-konkurrencen skal være os i hænde senest den 15. november 2015. Herefter udvælges semifinalisterne af et kvalificeret dommerpanel, og navnene offentliggøres senere samme måned. I januar 2016 afsløres navnene på tre finalister, og fans vil kunne se reklamerne på nettet og stemme på deres favorit. Dette vil afgøre, hvilken reklame, der sendes i løbet af Super Bowl-udsendelsen. Dette års Crash the Super Bowl-finalister bliver en del af en elitegruppe af utroligt kreative Doritos-fans, hvis arbejde har været understøttet af varemærket gennem årene. Alle finalister inviteres med til Californien, hvor de får lov til at overvære Super Bowl 50 fra en privat suite, og for første gang i konkurrencens historie vinder alle tre finalister præmier i form af karrieremuligheder og penge.

Den reklame, som får flest stemmer på www.Doritos.com, sendes den 7. februar 2016 under Super Bowl 50 på CBS i USA. Instruktøren af vinderreklamen vinder ikke alene 1 million dollars, men får også mulighed for at samarbejde med Zack Snyder, som er mest kendt for sine actionfilm, deriblandt genindspilningen af "Dawn of the Dead" fra 2004, "300", "Watchmen", "Man of Steel" og "Batman v. Superman: Dawn of Justice", der snart har premiere. De to andre finalister vinder hver især en præmie på 100.000 dollars og får chancen for at være konsulenter på et kommende Doritos-projekt.

"Kun Doritos-brandet giver spirende instruktører mulighed for at se deres reklamer under Super Bowl", udtaler Snyder. "Jeg begyndte min karriere som reklamefilm-instruktør og er stadig en stor fan af mediet. Jeg har selv lavet flere Super Bowl-reklamer og er virkelig glad for at være en del af konkurrencen i år. Det er her, hvor man altid oplever de mest nyskabende og spændende reklamer. Jeg glæder mig til at se, hvad de finder på."

Få flere oplysninger om konkurrencereglerne på www.Doritos.com.

PepsiCos forbindelse til NFL er blandt virksomhedens mest langvarige og succesfulde sportssponsorater. PepsiCo udnytter sit forhold til NFL til at komme i forbindelse med forbrugere gennem hele sæsonen med aktiviteter, der omfatter mange af virksomhedens største føde- og drikkevarebrands, herunder Pepsi, Tostitos, Quaker, Doritos og Gatorade.

Om Doritos

Doritos er et af PepsiCos varemærker med en markedsværdi på flere milliarder dollars og et af de hurtigst voksende snack-mærker i PepsiCos portefølje. Doritos' lækre og knasende produkter blev lanceret i USA i 1966 og nydes nu i mere end 70 lande verden over.

Om PepsiCo

PepsiCo-produkter nydes af forbrugere en milliard gange om dagen i mere end 200 lande og områder verden over. PepsiCos nettoomsætning var på mere end 66 milliarder dollars i 2014, hvilket skyldes en portefølje af mad- og drikkevarer, deriblandt Frito-Lay, Gatorade, Pepsi-Cola, Quaker og Tropicana. PepsiCos produktportefølje omfatter en lang række mad- og drikkevarer, herunder 22 varemærker som hver især genererer en anslået omsætning på over 1 milliard dollars i årligt detailsalg.

PepsiCos kernefilosofi er Resultater med et formål - vores målsætning om at levere de bedst mulige økonomiske resultater og samtidig skabe bæredygtighed og afkast. Resultater med et formål betyder i praksis, at vi leverer en lang række mad- og drikkevarer lige fra lækkerier til sunde fødevarer. Vi tænker hele tiden i nye baner for at skåne miljøet og nedbringe produktionsomkostningerne. Vi skaber et sikkert og tolerant arbejdsmiljø for vores ansatte på verdensplan, og vi investerer i lokalområderne, hvor vi driver forretning. Få flere oplysninger på www.pepsico.com.

Følg PepsiCo:

Twitter (@PepsiCo)

Facebook

PepsiCo-blogs

PepsiCo-pressemeddelelser

PepsiCo-multimedier

PepsiCo-videoer

TRANSMISSIONER / TRYKTE MEDIER / TV-MEDIER: Videoer i transmissionskvalitet, fotos og presseinformationer kan gennemses, hentes og deles på www.magicbulletmedia.com/MNR/crashthesuperbowl

Kontaktperson:

Lee Rothchild

PepsiCo

1-914-325-3685

Lee.Rothchild@pepsico.com
Dette er en pressemeddelelse leveret af Via Ritzau.

det kiksede juletræ på Trafalgar Square
Nyheder

London får et rædsel
af et juletræ af Norge

Nyheder

Norsk julefrokost er største Omikron-udbrud uden for Sydafrika

lottokuponer
Nyheder

Syltede lotto-millioner
i flere uger:
- Det er bare løgn

ABBA
Kendte

ABBA kommer til at
plage dig hele julen

prins joachim, prins felix, alexandra og prins felix
Kongelige

Grevinde Alexandra gik over en million ned

glas med juice
Nyheder

Advarsel: Giftstof fundet i dansk æblemost

sofie gråbøl poserer
Kendte

Sofie Gråbøl: Det er

svært at være menneske

metroen
Nyheder

Metroen brød sammen - passagerer fanget midt i myldretiden

retten i holstebro set udefra
Krimi

Fængsel til psykolog:

Seksuelt overgreb

på 15-årig pige

kampklædt politi på gaden
Krimi

Én person er død efter skudepisode i Rødovre

fodboldspiller smiler
Kendte

Landsholdsstjerne

skal være far

blomster ligger på fortov ved nørrebrogade i København
Krimi

Drab på Nørrebro:

To personer sigtet

bagenden på BMW-delebil
Krimi

Ny bekymring:

Spritkørsel i delebiler 

UFO ses på nattehimlen
Nyheder

Bramsen: Ingen

UFO'er i Danmark 

victor axelsen står med medalje
Sport

Victor Axelsen kåret:

Verdens bedste

kvinde slikker på slikkepind
Corona

Deler slikkepinde

for at blive smittet 

politi på gaden i randers
Krimi

Mand død efter

knivstikkeri

Blå blink fra udrykning
Krimi

Savnet 14-årig pige

fundet i god behold

hus i oversvømmet område i canada
Helt vildt

Vintertemperatur:

22,5 grader

Betty Bitschlap
Film og TV

Dansk drag:

Kan vinde millioner

Stammershalle
Nyheder

Øer og et badehotel:

De vildeste bolighandler

skudt nørrebro
Krimi

Mand dræbt: Skudt i ryggen 

Margrethe
Kongelige

Dronning Margrethe væltede Tivoli

vølver Køge Lyngvild
Nyheder

Kulturministeren:

Jeg beholder vielsesringen på

jule skrabekalender
Nyheder

Utålmodig julefan:

Skrabede sig til en million

Kåre Mølbak
Nyheder

Kaldte Kåre Mølbak en fej kujon

Birthe Kjær julesang
Kendte

Birthe Kjær:

Vigtigst er kærligheden

stokholm far
Kendte

Nikolaj Stokholm:

Far for anden gang

Sport

Her genoptræner Christian Eriksen

Nyheder

Meghan vinder i retten

Mary smiler
Kongelige

Mary bliver udstillet

Lottokuponer
Nyheder

Heldig dansker vinder 11 millioner

Nyheder

Astronomer finder lille og brandvarm planet

Morten Messerschmidt
Underholdning

Messerschmidt får nyt job

Tårnby Gymnasium
Nyheder

Hund angriber fem gymnasieelever

Matte Frederiksen
Nyheder

Nyt forsøg på at finde slettede sms'er

Sprøjter med Astra Zeneca
Corona

Finder årsag til AstraZeneca-blodpropper

biler på snedækkede veje
Nyheder

Isglatte veje forårsager flere uheld

Wafande
Kendte

Wafande skal være far

Alec Baldwin
Kendte

Alec Baldwin:

Jeg trykkede ikke

på aftrækkeren

Ikea-skilt
Helt vildt

27 mennesker strandet i IKEA

En ældre hvid bil
Biler

50 mio. Corollaer solgt

Nyhavn med frossent vand i kanalen
Nyheder

Her er verdens dyreste byer

Nyheder

Snestorm lammer trafikken i Jylland

Nyheder

Statsminister: Hjælp ældre til 3. vaccinestik

En mand med en pind poder
Corona

Yderligere to tilfælde af Omikron er fundet i Danmark

Et rødt museum
Krimi

Kaos i København:

Flere hundrede evakueret

Mette F på talerstolen
Corona

Nu er det alvorligt:

Mette indkalder til pressemøde 

to langhårde mænd
Kendte

Erann DD tilbage på tour med sit band

mand står i kø ved testcenter
Corona

Ny rekord:

5.120 smittede 

mand i blå polotrøje står i park
Nyheder

Dansk feriepark

solgt 

mand står op ad mur
Kendte

Efter TV2-afsløring:

Dyrby sendt hjem

person står med kanyle og glas
Krimi

To mænd sigtet:

Satte ild til

vaccinationscenter

bygning i københavn set udefra
Mad og drikke

Tak for kaffe:

Berømt café lukker

babyaktivitetsgynge
Nyheder

Tilbagekalder babyprodukt:

Risiko for kvælning

et bur
Krimi

Holdt kat fanget

i koldt vand i syv timer 

en mand i blåt
Corona

Gæst ved dj-koncert

testet positiv for Omikron

mand med rødt tørklæde står foran mur
Kendte

Qvortrup springer ud

som side 9-mand 

molly egelind sidder med hånden under hagen
Kendte

Molly Egelind:

Accepterer ikke jul

før 1. december

tv-vært står med papirer i hånden
Nyheder

Stjernevært pillet af

skærmen efter afsløring 

Prins andrew kigger
Kongelige

Pilot: Prins Andrew var

med på Epsteins privatfly

politi med udrykning
Nyheder

Tre studerende dræbt

i skoleskyderi

Trafik i snevejr
Nyheder

Onsdag skal du

køre tidligt!

Billede viser bilen der er grålig.
Biler

Her er

Årets Bil 2022

Karsten Ree er et stort smil.
Kendte

Ree smider bombe:

Biltyv opfandt DBA

Emma Aispuro
Nyheder

Berygtet mafiakonges unge

hustru får tre års fængsel

DJ Martin Jensen sidder ved et vindue.
Nyheder

Efter koncert:

ALLE skal testes

Et udprintet coronapas.
Corona

Besked til 40.000 ansatte:

Coronapas eller hjem

uden løn

Dronningen sammen med nogle af sine hjemmelavede klippede nisser
Underholdning

Dronningen fastholder 

denne tradition

To fra beredskabsstyrelsen set bagfra
Nyheder

Værnepligtige hjælper

med coronatest

To skåle risalamande med kirsebærsovs på.
Mad og drikke

Vildt: Så mange danskere

kan ikke fordrage risalamande

En karrusel med et træ i baggrunden
Livsstil

Det vidste du

(måske) ikke

om Tivoli

Ditte Julie Jensen hælder noget orange flydende ud over en kage.
Kendte

Bagedyst-darling

nedlagt af corona

En læge med en corona test i hånden.
Nyheder

Yderligere to tilfælde af

Omikron fundet i Danmark

mand i jakke og slips poserer
Nyheder

Valgbombe i kommune:

Ny borgmester 

hund løber i sne
Dyreliv

Pas på poterne! 

kvinde med solbriller
Kendte

Janni Spies er blevet

mormor

folk går på gaden i snestorm
Nyheder

Her rammer snestormen  

bil ved benzinpumpe
Biler

Skyhøje benzinpriser:

Sådan kører du længere

på literen

bradley cooper poserer
Underholdning

Superstjerne i chok:

Truet med kniv