Doping var mafiaens skyld
Mafiaen, sex og kalvekød er bare nogle af de mange ting, der får skylden, når topatleter skal bortforklare positive dopingprøver.

Opfindsomheden er stor, når det gælder om at finde frem til nye præstationsfremmende midler. Men endnu større bliver den, når atleterne bliver taget og skal bortforklare de positive dopingprøver.

Magasinet Wired har samlet en perlerække af søforklaringer og konspirationsteorier, som dopinganklagede sportsfolk er kommet med.

For eksempel gav den cubanske højdespringer Javier Sotomayor mafiaen skylden, mens hans regering mente, at CIA stod bag.

Den amerikanske atletikudøver, Justin Gatlin, gav sin massør skylden, for massøren måtte da havde masseret stakkels Gatlin med testosteroninficeret klud. Tennisspilleren Petr Korda gav i 1998 sin frokost skylden, da han blev testet positiv for brug af nandrolon. Den kalv, han havde spist, måtte have fået en hormonindsprøjtning. Det er muligt, men den sultne Korda skulle havde spist 40 kalve om dagen i 20 år for at nå op på den mængde Nandrolon, som der blev fundet i hans blod. Læs resten af de dårlige undskyldninger her:

http://www.wired.com/wired/archive/15.01/dopingexcuses.html