Dommer erkender straffe til Celtic
Celtic med Thomas Gravesen spillede søndag 1-1 mod ærkerivalerne fra Glasgow Rangers. Alle tv-seere kunne dog se, at Celtic blev snydt for et straffespark ved stillingen 1-0, og nu indrømmer dommeren, at der var straffe.

Thomas Gravesen og hans klub Celtic spillede søndag 1-1 i ?The Old Firm? mod ærkerivalerne Glasgow Rangers, men de stribede Celtic-spillere blev snydt for et straffespark.

Det kunne alle tv-seere se i utallige langsomme gengivelser, og nu indrømmer kampens dommer Kenny Clark, at han overså det klokke-klare straffespark ved stillingen 1-0 til Celtic.

»Jeg fik muligheden for at se episoden på tv i aftes ? og ja, der skulle have været dømt straffespark,« siger dommeren til det skotske fodboldforbunds hjemmeside.

Dermed blev Celtic altså frataget et af spillets største muligheder for at sikre sig alle tre point, men fejlkendelsen får formentlig ingen indflydelse på, hvem der vinder mesterskabet. Thomas Gravesen og holdkammeraterne i toppen af tabellen er 14 point foran Aberdeen på andenpladsen og 16 point foran Rangers på tredjepladsen.