Dolberg kronede en stor sæson: Et mål jeg vil huske
Kasper Dolberg satte foden på Martin Braithwaites tværaflevering og lavede Danmarks tredje mål. Foto: Henning Bagger/Scanpix
Kasper Dolberg scorede sit første mål på landsholdet og fik en perfekt afslutning på sæsonen.

En imponerende første seniorsæson fik en passende afslutning for Kasper Dolberg, der scorede sit første mål på det danske landshold i 3-1-sejren over Kasakhstan.

Ni minutter før tid satte Dolberg foden på Martin Braithwaites tværpasning og sikrede endeligt den danske sejr. Scoringen kommer til at sætte sig fast i Ajax-spillerens erindring.

- Det er et mål, jeg vil huske, og forhåbentlig er det det første af mange mål på landsholdet fra min side.

- Da jeg scorede i min debut for Ajax, var det det største, og nu har jeg også scoret på landsholdet, det vil jeg huske, siger Kasper Dolberg.

Han startede blandt reserverne, og indtil han kom på banen med godt 20 minutter tilbage, havde han god tid til at iagttage en noget rodet dansk indsats.

- I første halvleg var det ikke så godt. Vi fik ikke sat vores spil, og de spillede rimelig let rundt om os.

- Men jeg havde en fornemmelse af, at det aldrig rigtig blev farligt. Vi skal spille bedre, men vi vandt, og det er det vigtigste, siger Kasper Dolberg.

For et år siden var den nu 19-årige angriber stort set ukendt, men efter 47 kampe i sin debutsæson for Ajax, trænger han til at holde sommerferie.

- Jeg glæder mig til at komme hjem og lave ingenting, siger Kasper Dolberg.

/ritzau/