Døtre genkendte deres mor som strandvasker
Det var en psykisk syg kvinde, der torsdag skyllede i land tæt på Kalvebodbroen i København. Døtrene genkendte fredag kvinden som deres mor, der formentlig begik selvmord.

To kvinder i 30-årsalderen kunne fredag middag nikke ja til, at det var deres mor, der torsdag blev fundet død i vandet i København.

Det siger vicepolitikommissær fra Københavns Politi Torben Hammer, der sammen med døtrene fik kvindens identitet slået fast på Retsmedicinsk Institut.

Den 62-årige kvinde blev torsdag eftermiddag fundet i vandet af en kajakroer tæt ved Kalvebodbroen i København. Kvinden kom fra Køge, hvor hun var meldt eftersøgt siden tirsdag, og hvor politiet forgæves havde ledt efter kvinden med blandt andet en helikopter.

Den 62-årige, der var psykisk syg, har overfor døtrene tidligere talt om et begå selvmord, og da kvinden under et ligsyn har fået konstateret vand i lungerne, tyder alt på, at hun gjorde alvor ud af tankerne.

»Det er intet mistænkeligt ved dødsfaldet, men kvinden bliver alligevel obduceret for med sikkerhed at fastslå dødsårsagen. Det er også af hensyn til de pårørende, der frygter en forbrydelse. Men det tyder intet på,« siger Torben Hammer.

Det er uvist om kvinden er druknet i Køge og derefter drevet til København, eller om hun er druknet i København.