Død afklædt mand var ikke offer for forbrydelse
Efter en obduktion kan politiet nu afvise, at den 20-årige mand, der tirsdag blev fundet død og afklædt i Kalundborg, var offer for en forbrydelse.

Da kriminalteknikere tirsdag aften gennemsøgte det grønne område, hvor en 20-årig mand tirsdag blev fundet død og afklædt, fandt de ingen tegn på, at der skulle være tale om en forbrydelse. Og da retsmedicinere onsdag lavede en obduktion fandt de heller ingen tegn på kvælning, slag eller anden form for vold. Det oplyser Kalundborg Politi, der derfor ikke mener, at den 20-årige mand var offer for en forbrydelse.

»Nu er alle undersøgelser foretaget, og der er ingen indikationer på, at der foreligger en forbrydelse,« siger vicekriminalinspektør Søren Dorwil fra Kalundborg Politi.

At Kalundborg Politi overhovedet efterforskede sagen som en drabssag skyldtes, at den 20-årige mand blev fundet afklædt. Ifølge Søren Dorwil var omstændighederne omkring dødsfaldet derfor mistænkelige.

»Men man kan være afklædt af mange årsager, hvis man er syg eller får et ildebefindende,« siger vicekriminalinspektør Søren Dorwil fra Kalundborg Politi.

Det var imidlertid ikke muligt for retmedicinerne at fastslå dødsårsagen hos den 20-årige mand. Der vil derfor nu blive lavet retskemiske undersøgelser af nogle blodprøver. Det skal ske for at finde ud af, om stoffer, medicin eller alkohol kan forklare den 20-årige mands død.

Ifølge Søren Dorwil vil det tage flere uger før resultatet af blodprøverne foreligger.

Det var faderen selv, der fandt sin 20-årige søn efter, at han havde været forsvundet siden nytårsaften. Han var ikke kommet hjem og svarede ikke på sin mobil. Faderen gav sig derfor til at lede efter sin søn, og han fandt ham død og afklædt tæt på bopælen.