DMI: Tre landsdele kan få over 20 grader i weekenden
Det lune forårsvejr indtager for alvor landet i weekenden, hvor vi søndag kan runde de 20 grader flere steder. Foto: Ida Guldbæk Andersen/Ritzau Scanpix/Arkiv
Det lune forårsvejr indtager for alvor landet i weekenden, hvor vi søndag kan runde 20 grader flere steder. Det er dog langt fra alle, der får glæde af det varme vejr.

Selvom foråret endelig kommer til Danmark, er det ikke alle, der får glæde af 20 grader i weekenden.

Sådan lyder det fra DMI, der fortæller, at der kan være omkring 12 graders forskel på det koldeste og varmeste sted. Det skriver Ekstra Bladet.

Lørdag vil der være omkring fire til fem grader ved kysterne, mens resten af Danmark kan få omkring 15 graders forårsvarme, hvor Sønderjylland er højdespringer med 17 grader.

Søndag ser det dog ud til at blive endnu bedre, vurderer DMI.

- Sønderjylland, Midtjylland og dele af Fyn vil kunne få over 20 grader. Så det kan blive rigtig lækkert søndag, siger DMI-meteorolog Lars Henriksen til Ekstra Bladet.

Ikke alt varer evigt. Og heller ikke det gode vejr. I midten af næste uge vil vi igen opleve et dyk i temperaturerne, hvor vi onsdag kan få ned til fem til otte grader, men uden udsigt til nattefrost de næste fem dage.