DK4 føler sig snydt for Kessler-kamp
Hvis DK4 ikke får lov til at vise Mikkel Kesslers VM-kamp mod Librado Andrade, vil tv-stationen overveje at hive Mogens Palle i retten.

Selvom der stadig er langt til den kommende VM-kamp mellem den danske bokser Mikkel Kessler og Librado Andrade, er der allerede øretæver i luften.

Men det er Team Palle og tv-stationen DK4, der har trukket boksehandskerne på:

Team Palle har en fast tv-aftale med den lille tv-station DK4, der har rettighederne til alle Team Palles stævner. Desværre for Palle-familien er der langt fra nok penge i aftalen til, at man kan få de store VM-kampe til Danmark. Således fik Team Palle tilsyneladende et gedigent underskud ud af at arrangere Mikkel Kesslers VM-kamp mod Markus Beyer i Parken i oktober.

Men boksemanager Mogens Palle er en rutineret ræv, og han har fundet en vej ud af problemet, så han både kan sikre sin guldfugl, Mikkel Kessler, hjemmebane, og samtidig komme uden om den ikke så økonomisk attraktive tv-aftale med DK4. Han har fået Hans Henrik Palm til at byde på Kesslers VM-kamp mod Librado Andrade. Og Hans Henrik Palm fortæller selv, at han jo ikke er bundet af nogen tv-aftale og derfor kan forhandle frit med andre stationer end DK4. Det arrangement bryder DK4 sig ikke om.

»Vi føler os forbigået,« siger tv-stationens sportsredaktør, Ib Søby.

Han håber dog fortsat på, at DK4 kommer til at vise Kesslers VM-kamp.

»Jeg vil endnu ikke udelukke, at vi viser kampen. Men hvis vi ikke gør, så har Mogens Palle et problem, for så har han brudt en aftale. Så må vores jurister se på sagen, for så har vi købt en vare, som vi ikke har fået,« siger Ib Søby.