Djokovic laver canadisk hattrick
Tennisspilleren Novak Djokovic vandt søndag nat sin tredje sejr i Canada og går nu efter US Open.

Efter en overbevisende sejr i finalen i Rogers Cup i Toronto kunne den serbiske tennisspiller Novak Djokovic natten til mandag fejre et canadisk hattrick - serberen stod også øverst på podiet i 2007 og 2011.

6-3, 6-2 lød den komfortable finalesejr over franske Richard Gasquet på. I det første parti overlevede serberen tre breakbolde, men siden da var der aldrig tvivl om sejren i den 61 minutter korte kamp.

- Det har været en lang uge, en hård uge. Særligt for spillere, der komme fra OL. Men jeg er glad for, at jeg deltog her, siger Novak Djokovic.

Det var den første sejr til verdens nummer to siden Miami Masters i begyndelsen af april, hvor han slog den senere OL-guldvinder Andy Murray i finalen.

I hele karrieren var det dog serberens 31. sejr ud af i alt 48 finaler i karrieren, og denne rykker ham nærmere titlen som verdens nummer et. En titel Roger Federer lige nu sidder på.

- Jeg tænker kun på at vinde den her turnering nu. Jeg vil også gerne gøre det godt i næste uge (i Cincinnati Masters, red.) og forhåbentlig vinde US Open igen, siger Djokovic.

Sidste år vandt Djokovic US Open over spanske Rafael Nadal.

/ritzau/