DJ: Paris Hilton er en skændsel for branchen
Kære Paris Hilton. Lad pladerne ligge og hold dig til det, du har forstand på - hvad det så end er. Foto: Roger Casas-Alatriste, Gnu Free Documentation License, Wikimedia Creative Commons
Reality-stjernen Paris Hiltom vil gerne det hele - også være DJ. Men det burde hun ikke, siger professionel.

DJ'en Samantha Ronson, der især er kendt for en overgang at være kæreste med Lindsay Lohan, er træt af, at realitystjernen Paris Hilton så let som ingenting kan kalde sig for DJ.

Det er nemlig nøjagtig, hvad Hilton gør, og for nylig fik hun endda lov til at spille ved en festival i Brasilien.

Men ifølge Samantha Ronson skulle Paris Hilton hellere lade være, og lade dem, der for alvor har forstand på, hvad de gør, være DJ's i stedet.

- Det er noget lort med Paris Hilton. Helt ærligt, mand. Hun har prøvet alt nu. Man kan i det mindste putte lidt kvalitet i det, man gør. Brug nogle kræfter, siger Samantha Ronson, der altså ikke er imponeret over Paris Hiltons evner.

- Hvis man rent faktisk arbejder for det, så vil det blive bemærket, men hvis man bare tænker "hvordan mon jeg kan tjene flere penge i denne uge", så fornærmer det altså dem, der virkelig arbejder hårdt for det, siger hun.

- Det er lidt ligesom, hvis jeg kaldte mig selv læge, fordi jeg havde været inde og læse på WebMD (hjemmeside som netdoktor.dk, red.) to gange, siger hun.