Disse tre skal FCK holde et vågent øje med
FC København står tirsdag over for en Champions League-vinder, en tjekkisk landsholdsspiller og en eks-AaB'er.

Lille, som FC København tirsdag aften møder i Champions Leagues playoff-runde, er kendetegnet ved et stærkt kollektiv, hvor alle spillere har meget at byde på.

Alligevel er der en del profiler, som FCK bør holde ekstra godt øje med tirsdag aften i Parken til det første af to opgør. Her er tre af dem:

*Salomon Kalou:

Den ivorianske landsholdsangriber er kommet til den franske klub i sommerpausen. Den 27-årige spiller skiftede fra Chelsea, hvor han i perioden 2006-2012 spillede 156 kampe og scorede 36 gange. Kalous sidste kamp for London-klubben var Champions League-finalen mod Bayern München, hvor han startede på banen for de senere vindere. Kalou kan bruges som angriber eller kantspiller.

*David Rozehnal:

Den rutinerede tjekkiske midterforsvarer binder Lille-forsvaret sammen. Den 32-årige tidligere landsholdsspiller kom til Lille i 2011 efter at have været i klubber som Paris Saint-Germain, Newcastle og Lazio. Derudover har den 1.91 meter høje spiller 60 landskampe på cv'et.

*Tulio De Melo:

Navnet Tulio De Melo får nok en klokke til at ringe hos nordjyske fodboldfans. Den brasilianske angriber spillede i AaB i sæsonen 2004/2005, hvor han scorede seks mål i 12 kampe. Herefter gik turen til den franske Ligue 1-klub Le Mans, hvor den hovedstødsstærke angriber fik et gennembrud med 10 mål i 19 kampe i sin første sæson. Et par succesrige år i Le Mans kastede en kontrakt med Serie A-klubben Palermo af sig. Det blev dog aldrig en succes for De Melo, og i 2008 hentede Lille ham tilbage til fransk fodbold.

Dog kan FC København glæde sig over, at Lilles stærke franske landsholdsspiller, højrebacken Mathieu Debuchy, ikke er med i truppen til tirsdagens kamp på grund af en skade.

/ritzau/