Direktør: De frivillige har også fortjent en guldmedalje
Odense Ishockey Klub har bevist sit værd som organisation under ungdoms-VM, mener direktør Per Jensen.

Når Odense Bulldogs i aften møder AaB Ishockey i ligaen, er det atter op til elitespillerne at skøjte og skyde hæder og ære hjem til Odense Ishockey Klub.
På det seneste har det været cirka 140 af klubbens foreningsmedlemmer, der har været med til at profilere den fynske ishockeyklub på bedste vis under den seneste uges ungdoms-VM i Odense.
»Alle vores frivillige hjælpere har gjort det fremragende. De fortjener en guldmedalje allesammen,« siger Per Jensen, der er direktør i Odense Ishockey Klub.

Vigtigt for klubben

Fra søndag i forrige uge og frem til og med i går tog de frivillige hjælpere del i det store arbejde, som er forbundet med at huse en stor international sportsbegivenhed for et U20-VM.
Blandt et væld af opgaver har folkene fra Odense Ishockey Klub blandt andet taget sig af billetsalg, adgangskontrol, skøjteslibning samt resultatformidling under kampene. Desuden er det frivillige fra klubben, der har siddet bag rattet, når forskellige repræsentanter fra det internationale ishockeyforbund i ugens løb skulle køres til og fra lufthavnen i Kastrup.
Som nævnt i den forrige artikel er den organisatoriske indsats fra den fynske ishockeyklub blevet rost fra både det danske og internationale ishockeyforbund.
»Vi har bevist, at vi kan være med på et højt internationalt niveau. Og det er selvfølgelig vigtigt for os som klub,« siger Per Jensen.

via Listen To News