Dianas chauffør var fuld
Et nyt dokumentarprogram fra BBC beviser, at Dianas chauffør var fuld, den nat de døde.

Der er mange spekulationer omkring den nat, prinsesse Diana døde. Nu beviser et BBC program, at Dianas chauffør Henri Paul havde tre gange mere alkohol i sit system, end det er tilladt i Frankrig. Fransk politi har fået tjekket prøverne, som blev taget efter ulykken. Og prøverne stammer fra Henri Paul viser programmet. Der har ellers været flere konspirationsteorier fremme om, at prøverne fra Henri Pauls blod var byttet ud med andre prøver. På den måde skulle den engelske sikkerhedstjeneste have portrætteret Henri Paul som beruset for at dække over mordet på Diana. Men Henri Paul var altså beruset den aften, viser BBC programmet.

Afsløringen kommer kort tid før, at en officiel rapport omkring Dianas død bliver offentliggjort. Man regner med, at den vil konkludere, at hendes død var en ulykke. Alligevel mener tre ud af ti personer i England ikke, at hendes død var en ulykke, viser en BBC måling.

Man regner med, at rapporten om Dianas død vil vise, at for høj fart, for meget alkohol og jagtende paparazzi fotografer alle var medvirkende til den dødbringende ulykke.