Dianakoncert udsolgt på 20 minutter
Flere billetter bliver sat til salg efter nytår

Mindekoncerten for prinsesse Diana næste sommer er blevet et usædvanligt tilløbsstykke. Det tog kun 20 minutter, før de første 22.500 billetter til arrangementet var revet væk, da de blev sat til salg onsdag formiddag.

Den voldsomme interesse for koncerten, der skal foregå på Wembley Stadium, betyder, at arrangørerne nu står med et sortbørsproblem: Allerede inden salget af billetterne overhovedet var kommet i gang, lå de første billetter på eBay til mange gange den påtrykte pris på 45 pund, cirka 500 kroner.

Auktionsfirmaet eBay reagerede med det samme og meddelte, at man har besluttet at forbyde salg af disse billetter »af respekt for den afdøde prinsesses minde«.

Mindekoncerten, der kaldes ?Concert for Diana?, er arrangeret af Dianas sønner, prinserne William og Harry. Og den har også udløst hektisk aktivitet blandt alverdens TV-stationer. De står i kø for at sikre sig rettighederne til transmissionen. Blandt de optrædende ved koncerten den 1. juli er Elton John, Duran Duran, Pharrell Williams, Bryan Ferry og Joss Stone.

Der er plads til cirka 60.000 mennesker på Wembley Stadium, og flere billetter sættes til salg efter årsskiftet.