DF skader ytringsfriheden

I Nyhedsavisen blev der i onsdags refereret et brev sendt til regeringen fra DF s Morten Messerschmidt og Mogens Camre 19. december. I brevet beder man regeringen gribe ind og fyre ... læste jeg rigtigt ... ja, der stod »de røde journalister«.
Jeg synes nu, at journalisterne ser helt almindelige ud på DR, og hvad mener man egentlig med røde ? Har man flere farveskalaer i Dansk Folkeparti, som man sætter folk i bås efter ?
Samme personer – Messerschmidt og Camre – angriber ligeledes en mail, som en journalist fra Kontant har sendt internt i DR omhandlende DF s fyring af Lars Barfoed, hvor programmet havde været med til at sætte fokus på kødskandalen. Nu er mailens hensigt siden blevet oplyst, og den var absolut ikke ment, som den blev misopfattet af nogle politikere.
Hvordan kan et parti, der påstår, at det hylder ytringsfriheden, og som synes, at det er okay til et ungdomsarrangement selv at latterliggøre andre folks religion med fjollede tegninger, tillade sig at lægge pres på nogen for at få regeringen til at stække vingerne på en uafhængig presse?
Jeg er målløs. Mod dumhed kæmper selv guderne forgæves, sagde min gamle morfar – jeg må give ham ret her.