Det lysner for Laursen
Den danske forsvarsspiller Martin Laursen kæmper i øjeblikket for at komme tilbage efter en skade, som han pådrog sig i november. Det var ventet, at han ville være ude i tre måneder, men nu tyder det på comeback i begyndelsen af det nye år.

Den dansk forsvarsspiller Martin Laursen har været igennem et sandt skadeshelvede de si sæsoner. Nu lysner det dog heldigvis for fodboldspilleren, der ser ud til at få hurtigere comeback end forventet, efter den ledbåndsskade han pådrog sig i en kamp mod Chelsea tilbage i november.
»Martin gør det godt. Vi vidste, at hvis vi gav ham 12 uger til at genoptræne i, så ville det højest blive 10. Sådan fungerer det med ham, og han gør det godt i øjeblikket. Han mangler lidt endnu, men det er opmuntrende at se, hvor hurtigt han kommer sig,« siger Aston Villas manager Martin O?Niell til klubbens hjemmeside.
Det var forventet, at Martin Laursen først ville være tilbage på banen efter tre måneder, men nu er det muligt, at han allerede kan få comeback i begyndelsen af det nye år.

via Listen To News