»Det har været en hamrende god arbejdsplads«
I 36 år har 53-årige Danny Jensen skrevet forvalter for Århus Amt på visitkortet. Titlen forbliver den samme efter årsskiftet.

Formentlig får Danny Jensen det samme ansvar for den gule murstensbygning på Lysengs Allé indvendigt og udvendigt efter årsskiftet, men arbejdsgiveren bliver en anden. Og det er nu lidt trist, synes han.
»Det er sørgmodigt. Det har været en hamrende god og velfungerende arbejdsplads,« udtrykker han i en eftertænksom stund.
Dem er der ellers ikke mange af i denne tid. Danny Jensen har ansvaret for, at medarbejdernes borde, stole og papirer bliver flyttet til nye arbejdspladser i stat og kommuner. Og for, at amtsbygningen er klar til at huse nye medarbejdere fra statens miljøcenter, embedslægerne og SKAT efter årsskiftet. Hvordan jobbet bliver efter den tid, er han lidt usikker på.
»Mine opgaver bliver nok lidt anderledes. I dag er det ét hus, og alle medarbejdere hører under Århus Amt. I fremtiden bliver det mere et bofællesskab,« forklarer Danny Jensen, der ikke lægger skjul på, at beslutningen om at amtets nedlæggelse har påvirket ham. Ikke mindst på det personlige plan.
»Indtil jeg vidste, hvad jeg skulle lave efter reformen, var jeg noget betænkelig. Det var en mærkelig situation at stå i. Men nu ser jeg positivt på fremtiden,« smiler han. Telefonen kimer på kontoret. Flere flytteopgaver, der skal ordnes. Jo, det er en hektisk tid, indrømmer Danny Jensen. »Derfor bliver det nok også en lettelse, når vi siger farvel til amtet 29. december. For det her har knageme været hårdt. Der har ikke været mange 37 timers arbejdsuger længe. Så jeg tror faktisk, jeg vil puste ud den dag,« siger han.