»Det er på tide at komme videre«
René Wiborg, i dag 39 år, var nyuddannet journalist, da han begyndte som kommunikations-medarbejder i Århus Amt i 2002.

»Jeg tænkte, at Århus Amt var et godt sted at være i to-fire år. Men jeg har aldrig forestillet mig, at jeg skulle blive her, til jeg skulle pensioneres,« fortæller han.
Og sådan kommer det heller ikke til at gå. Når Århus Amt om få dage er en saga blot, er René Wiborgs job det også.
»For mig har det egentlig været udmærket at skulle tage stilling til, hvad der så skulle ske. Det var på tide at komme videre,« siger kommunikationsmedarbejderen, der dog har overvejet nøje, hvad videre var.
»Jeg tænkte da meget over, om jeg skulle rykke med til regionen i Viborg eller ej. Men jeg endte med at afgøre, at det var for langt at køre hver dag. Jeg har jo min familie i Århus, og børnene går i skole her,« oplyser han.
I stedet tiltræder René Wiborg 5. januar som informationsmedarbejder på Århus Katedralskole. Det job glæder han sig til.
»Jeg er spændt på, hvad min rolle bliver. Der ligger ikke en 100 procent fast jobbeskrivelse, og det passer mig godt. Så kan jeg selv være med til at forme mit job,« forklarer han.
Inden de nye udfordringer melder sig, skal René Wiborg dog lige sige farvel til sin nuværende arbejdsplads.
»Jeg tror, jeg vil tænke: Mission accomplished. Arbejde veludført. Der har været megen fokus på, at vi skulle lukke ordentligt ned. Det, synes jeg, er lykkedes. Jeg kan ikke sige, om det bliver vemodigt. Jeg tror ikke, at det bliver noget med tårer ? nok fordi vi har vidst det i så lang tid. Men jeg kommer til at savne nogle af mine kolleger. Det kan jo nok ikke være anderledes,« siger René Wiborg.