Det drømmer hertuginde Camilla om natten
Hertuginde Camilla imponerede alle med sit nærvær og ærlighed. Foto: Alan Davidson/tpl/AP
Prins Charles' kone, hertuginde Camilla, drømmer om egern, magi, natur, varme og glæde, afslørede hun for en flok børn.

Hvad drømmer de kongelige egentligt om natten?

Hvis du har drømt om at få svar på det spørgsmål, kan man nu komme en tur under dynen med Storbritanniens hertuginde Camilla.

Hertuginden afslørede nemlig tirsdag, hvad der suser gennem hende, når hun lægger hovedet på puden og begiver sig ind i drømmeland.

Det skete i forbindelse med en udstilling, hvor hun skulle lave en krukke med sine drømme. Her fortalte den 68-årige hertuginde, at hun tit drømte om egern, natur, magi og dyr generelt, men også om følelser som varme og glæde.

Det skriver avisen Hello! Magazine, der overværede hertugindens besøg, der var en del af en drømmefestival for børn.

Hertuginde Camilla så også børnene blive overraskede og fascinerede af at få besøg af børnebogshelten Willy Wonka, der har en chokoladefabrik, og efterfølgende kom hun selv i centrum, da hun læste højt fra en børnebog.

Det imponerede Jonathan Slinger, der optrådte som Willy Wonka.

- Hun så virkelig ud til at nyde det, og hun var virkelig varm og meget engageret, fortalte han efterfølgende til Hello! Magazine og blev bakket op af Judy Kelly, der står bag noget af festivalen.

- Hertuginden er altid sjov, nysgerrig og virkelig engageret i børnene. Hun gør det altid meget personligt - hun elsker børnene, og de elsker hende, roste hun hertuginden.

/ritzau/FOKUS