Desperate Housewives stopper

Den amerikanske serie om de desperate husmødre takker af efter, næste sæson slutter. Det er til stor ærgrelse for flere af skuespillerne.
De fire hovedpersoner skåler foran et hus på Wisteria Lane i en scene fra tv-serien. Fra venstre ses Felicity Huffman, Eva Longoria, Teri Hatcher and Marcia Cross.
De fire hovedpersoner skåler foran et hus på Wisteria Lane i en scene fra tv-serien. Fra venstre ses Felicity Huffman, Eva Longoria, Teri Hatcher and Marcia Cross. Foto: AP, TG JA SH PDS **NY** / POLFOTO

Efter syv år og otte sæsoner får de desperate husmødre fred på Wisteria Lane. Den prisvindende serie 'Desperate Housewives' takker nemlig af, når den igangværende sæson slutter på den amerikanske tv-station ABC. Det skriver MoneyControl.com.

Felicity Huffman, bedre kendt som den amerikanske husmor Lynette med de mange børn, beklager tv-stationens beslutning.

"Der blev meget stille. Alle havde den der mærkelige kombination af at være meget trist og ked af det, samtidig med en følelse af taknemmelighed."

Brenda Strong alias Mary Alice, der gennem serien spiller en stor rolle, på trods af, at hun i første afsnit af første sæson begår selvmord, beklager også, at serien slutter og fortæller, hun synes, det er trist.

"Når alting er godt, vil man ikke have, det ender. Vi håbede allesammen på en niende sæson."

Efter seriens første sæson blev den nomineret til 5 Golden Globes og 15 Emmyer.

Kilde: Moneycontrol.com og TheHollywoodReporter

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.