Desperat Cruise flytter tættere på sin datter
Tom Cruise blev i sidste uge genforenet med sin datter i New York efter balladen om skilsmissen med Katie Holmes. Foto: Colourbox
Tom Cruise kigger på huse i New York, hvor Katie Holmes er flyttet hen sammen med datteren, Suri.

Tom Cruise vil gøre alt for at være i nærheden af sin datter.

Efter skilsmissen har Katie Holmes besluttet at bo permanent i New York sammen med datteren, Suri, som hun har fået den fulde forældremyndighed over. Det skriver engelske Female First.

Men det skal ikke afholde far Tom fra at se sin datter. Nu er han nemlig gået på boligjagt i storbyen for at finde et hjem i nærheden af sin lille pige.

Selvom han ikke længere har forældremyndigheden over hende, har han og Katie Holmes lavet en ordning, hvor han kan se Suri ofte.

- Tom kigger efter et nyt hjem her. Han vil have en frisk start. Han har ikke lyst til at tage tilbage til East Village-lejligheden, hvor han boede sammen med Katie, siger en kilde ifølge Female First til the New York Post og fortsætter:

- Han kigger efter noget, der er meget privat, hvor han ikke behøver at gå gennem en lobby med folk udenfor hele tiden.

Lige nu bor den 50-årige stjerne sammen med sine ældste børn Isabella på 19 år og Connor på 17 år i Beverly Hills. Men han er mest bekymret for at bruge nok tid sammen sin lille pige, skriver det engelske magasin.

Katie Holmes søgte om skilsmisse i sidste måned, og det har sat gang i massive rygter om, at Tom Cruise skulle være besat af Scientology. Og at hun netop derfor har fået forældremyndigheden over deres datter.

Kilde: femalefirst.co.uk