Svært at forestille sig Rod Stewart skaldet eller karseklippet. Den nu 76-årige sangers varemærke udover sin hæse stemme, hang til blonde kvinder og whisky har altid været den strittende hårmanke.
Nu afslører tour-manager, Elliot Saltzman, at hemmeligheden er noget, som vi alle har stående i køleskabet: majonæse.
Rod Stewart putter en god skefuld af den æggeholdige smørelse i sit hår efter vask, og så frotterer han det ellers hårdt og længe.
Og det har han videregivet igennem tiden til sine frisører, som han bruger i omegnen af 50.000 kroner på om året. Dog ikke lige for tiden, da nedlukningen af disse er ligeså langvarig i England som herhjemme.
- Jeg har ikke været så langhåret siden engang i 1970'erne. Tre måneder uden en klipning, hvordan tror du mine lokker ser ud i dag, udtalte stjernen for nylig.
I øvrigt er det med majonæsen ikke så tosset at bruge for alle andre. En ekspert siger til The Sun, at netop den meget protein i majonæse gør sit til, at håret forbliver stærkt og ikke knækker.