Derfor skal din mobiltelefon ud af soveværelset

Sponsoreret indhold:

Facebook, mails og nyhederne skal lige tjekkes inden du går i seng – det kender du godt, ikke? Så derfor tager du selvfølgelig mobilen med ind under dynen. Du lader det blå lys overtage øjnene, og vender måske endda ryggen til din partner, mens du gør det.

Har du nogensinde overvejet at smide telefonen ud af soveværelset og dobbeltsengen, og i stedet bruge nogle minutter på at kigge på din kæreste før sengetid? Og har du overvejet, hvor ofte telefonen er en tidsrøver, som bare gør dig endnu mere træt – og måske står i vejen for, at du og din kæreste nyder noget intimt sammen, før I skal sove?

Hvis ikke de tanker allerede har strejfet dig, vil de med garanti gøre det om lidt. I samarbejde med stifter af Sinful.dk, Mathilde Mackowski, giver vi dig her forklaringen på, hvorfor din mobiltelefon skal flytte ud af soveværelset hurtigst muligt.

Mobiltelefonen er en tidsrøver

Hvor lang tid tror du, du bruger på telefonen om dagen? Hvis dit forbrug minder nogenlunde om det gennemsnitlige, så er det 2,5 timer. I 2015 brugte danskerne så lang tid på mobiltelefonen om dagen, ifølge DR. Og det tal vokser årligt.

Der er altså ingen tvivl om, at det lille apparat er blevet en tidsrøver, som af mange af os bliver brugt det meste af tiden – i kaffepausen, som afkobling, eller fordi vi ganske enkelt er blevet afhængige af at holde øje med, om der sker noget nyt. Hele tiden.

Og det gør sig også gældende inden for hjemmets fire vægge. Vi kigger snart mere på vores smartphone, end vi kigger på hinanden – altså, vores børn, vores kæreste og vores ægtefælle.

Den gode nyhed er dog, at vi selv bestemmer, om det er noget, vi vil leve med.

Telefonen kan forstyrre sexlivet

Mobiltelefonen er ikke bare med til at ødelægge det sociale samvær, vi har med hinanden. Det ødelægger også dit sexliv, du har med din kæreste. Det mener i hvert fald sexolog Signe V. Bentzen:

”Der er kommet flere fladskærme ind i soveværelset, og det er en dræber. Det er jo trods alt dér, de fleste par har sex. Det burde være et helle. I stedet ligger den ene part og glaner på de seneste sportsresultater, og den anden skal lige sende en SMS til veninden for at fortælle om de røde sko, der var udsolgt. Når det er gjort, siger man godnat. Vi indsnævrer selv mulighederne for at dyrke sex,” fortæller hun til BT.

Hvis du alligevel ikke kan undvære telefonen …

Nu sidder du måske med en dårlig smag i munden, fordi du rent faktisk er én af dem, som forgæves har forsøgt at få mobiltelefonen ud af soveværelset. Men fortvivl ej, for der er stadig en chance for at redde sexlivet, selvom telefonen har fundet sin faste plads på natbordet.

I dag findes der nemlig et utal af forskelligt sexlegetøj, som kan tilkobles mobilen. Så hvad med at slå to fluer med et smæk – I afprøver de sjove apps, mens I får lidt mere skærmtid inden sovetid? Et af de stykker sexlegetøj, som findes på markedet, er klitorisvibratoren Magic Motion Smart Mini Vibe fra Sinful.dk.

Mathilde Mackowski, stifter af Sinful.dk, fortæller om vibratoren:

”Det er en klitorisvibrator, der kan styres via en smartphone. Den lille vibrator er perfekt til frække parlege, og den kan bruges uanset om I er i samme rum eller i hvert jeres land. Den tilhørende app giver jer et væld af forskellige måder at styre vibratoren på, så I har fuld frihed til at lege, som I har lyst til.”

Dermed findes der altså et alternativ til at falde i søvn – så hvad med at starte i dag?

Se også udvalget af sexlegetøj hos Dildo-priser.dk lige her.

Betalt indhold: Leveret i samarbejde med Sinful

Ovenstående indhold er sponsoreret