Denne dag leder allerflest efter en kæreste
Er du på udkig efter en kæreste? Så er det mellem jul og nytår, du skal slå til, for her er udvalget størst. Arkiv/colorbox
At gå gennem alle julefesterne og – tilsyneladende – ikke mindst juleaften som single er ikke lige sjovt for alle. I hvert fald er det lige efter julen, at antallet af nye datingprofiler boomer!

Malene Fich Weischer, q.dk, Aller Media

At hele livet skal handle om at finde den eneste ene, som man kan sidde og holde hånd med i sofaen, er vist en opfattelse, der er lidt uddateret. At være single er jo bestemt ikke det samme som at sidde alene derhjemme og sukke og drømme om en kæreste.

Ni ting mænd søger hos en kæreste. Læs mere på q.dk

 

Alligevel lader det til, at især juledagene får de romantiske følelser frem i landets singler. Dagene efter juleaften er datingsiderne nemlig ved at koge over at nye medlemmer.

- Ja, det er helt rigtigt. Den 26. december stiger vores trafik og antal signups markant, fortæller Thomas Røhr Kristiansen, som er marketingansvarlig hos Dating.dk

December og parforhold

Det er nu ellers ikke fordi, at december er en måned, hvor dét at lede efter en partner står øverst på to-do listen, fortæller Thomas Røhr Kristiansen videre:

- December måned er generel ret død på netdating-fronten, da folk er i jule- og familiemode. Men d. 26 er juleræset forbi og singlerne er trætte af familiehyggen. Og boomet varer faktisk til et godt stykke ind i januar.

Så hvis du også har savnet én at holde i hånd med gennem hele december, så er det altså nu du skal slå til. Udvalget er større en nogensinde i denne tid.

Hvordan får du succes med netdating? Læs mere på q.dk