Den store test for Poulsen og Sevilla
Sevilla tager lørdag aften i mod Real Madrid og skal her bevise, at de er gode nok til at udfordre Real-Barca-monopolet.

Den danske landsholdsspiller Christian Poulsen og hans succesfulde mandskab, Sevilla FC, skal lørdag aften op til den store eksamen, når mægtige Real Madrid kommer på besøg i det sydspanske. Sevilla ligger på tredjepladsen i den spanske liga, blot to point efter Barcelona og et point efter madrilenerne. Men er de gode nok til at hænge på i den absolutte top? Svaret er vi formentlig komme en del tættere på, når lørdag bliver til søndag.

Christian Poulsen tør i hvert fald ikke være for skråsikker på forhånd.»Det er en test. Barcelona og Real Madrid er de to store favoritter, men omvendt er vi gode på hjemmebane og har også et godt hold. Det bliver en tæt kamp,« siger årets danske fodboldsspiller.

Sevilla har vundet samtlige seks hjemmekampe på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán, og i sidste sæson blev både Barcelona og Real Madrid sendt hjem med nederlag.

Real Madrid-træner Fabio Capello kender udmærket statistikken og siger ifølge spansk presse, at kampen er fifty-fifty.

Fortsætter Sevilla tendensen lørdag aften, tegner det særdeles godt for klubbens drøm om at ende på en af de fire Champions League-pladser ? og måske allerøverst på skamlen, hvilket vil være første gang i 60 år.

»Kan vi vinde, er vi virkelig med i toppen. Taber vi, har vi til gengæld tabt lidt terræn,« siger Christian Poulsen.

Real er svære i denne sæson, hvor de har fået den defensivt orienterede italiener Fabio Capello som træner, vurderer den danske landsholdsspiller.

»De har fået en del kritik for deres spil, men de har fået mange point ved at spille sådan. De skal ikke have lov at score mål, for de er gode til at lukke af i forsvaret,« siger han og understreger, at det kan blive nødvendigt for de angrebsivrige Sevillaspillere at holde en smule igen, frem for at styrte fremad banen.