De Unge Mødre-stjerne er gravid for tredje gang
Den unge mor har tidligere været igennem et stort vægttab. Nu skal maven vokse igen. Henning Bagger / Scanpix arkiv
Nu ligner det bryllup og barnedåb for den unge mor.

Kristian Bo Eriksen, udeoghjemme.dk, Aller Media

Camilla Framnes fra De unge Mødre venter sit barn nummer tre. Hun er i forvejen ved at planlægge sommerbryllup med sin kæreste Kevin, så nu ligner det både bryllup og barnedåb i løbet af 2015.

 

 

 

 

 

Hun har tidligere forklaret Ude og Hjemme, hvordan hendes bryllup skal være. Nu bekræfter Camilla Framnes så overfor Se og Hør, at hun er gravid med sit tredje barn.

Årgang 0: Fire charmerende unger. Læs mere på udeoghjemme.dk

Camilla Framnes har i forvejen sønnerne Oliver og Sebastian, men det kommende barn er det første hun og Kevin får sammen.

Kevin Friede til Camilla tilbage i 2012, og brylluppet er planlagt til at finde sted i sommer.

Bliver gift til sommer

- Det skal være den perfekte dag, og det bliver et rigtigt prinsessebryllup. Vi kunne blandt andet godt tænke os at få en hestekarret til at hente os efter kirken, og så skal Oliver, Sebastian og Kevins datter være brudedrenge og brudepige til brylluppet, fortalte Camilla til Ude og Hjemme i september.

- Vi har valgt at blive gift til sommer, datoen holder vi dog for os selv lidt endnu, da vi tager forbehold for, at den kan flyttes. Men selve vielsen bliver i Holmens Kirke i København, da det er der, Kevin er blevet døbt. Vi har også været ude og kigge på lokaler, men vi har ikke fundet det helt rigtige endnu, sagde hun dengang.

Camilla Framnes om sine graviditeter. Læs mere på udeoghjemme.dk

Camilla har endnu ikke fortalt, hvornår hun skal føde sit kommende barn