De unge mødre: Sandra forelsket i sin tatovør
Sandra med sønnen Timo, som er glad for mors nye kæreste. SBS
Sandra fra 'De unge mødre' er faldet for sin tatovør, der er 18 år ældre end hende selv.

"Tæl ikke hver time. Sørg for hver time tæller.”

De ord står tatoveret på Sandras kraveben til evigt minde. Det var bestemt ikke en smertefri oplevelse at få lavet den tatovering. Til gengæld kom dagen til at få en kæmpe betydning for Sandra, der er kendt fra Kanal 4's populære realityserie 'De unge mødre'.

Det var nemlig den 38-årige Thomas, som førte nålen. Det gjorde han smukt og præcist, ligesom han også var sød og beroligende undervejs, når smerten blev for voldsom.

Hannah friede i stuen. Læs mere på udeoghjemme.dk

Fra tatovør til kæreste

Den dag tænkte Sandra ikke andet om Thomas, end at han var en dygtig tatovør. De to bevarede dog kontakten og skrev til hinanden, ligesom de faktisk havde skrevet sammen om tatoveringer et år forinden.

Men langsomt skete der en forandring mellem dem. De begyndte at mødes, og samtalen flød så let, at de begge kunne mærke, at de havde følelser for hinanden, som ikke bare var venskabelige.

- Det er vildt, som tingene kan udvikle sig. I dag har vi været kærester i fem måneder, og jeg er stadig virkelig forelsket. Thomas er utrolig ærlig og åben. Han siger det, som andre kun tænker. Og så er han flot. Han bliver faktisk flottere og flottere, jo bedre jeg lære ham at kende, siger den unge mor, som er 18 år yngre end Thomas.

Sandra tabt sig 30 kilo. Læs mere på udeoghjemme.dk

Aldersforskellen betyder intet

Det er nu noget, som omgivelserne går mere op i end dem selv. De mærker ikke aldersforskellen, selvom det selvfølgelig var noget, Sandra tænkte lidt over, inden hun kastede sig ud i forholdet.

- Det er jo mange år, og jeg tænkte, at han jo havde oplevet meget mere end mig, men når vi er sammen, betyder det ikke noget, siger Sandra, som tog sig god tid, før hun lod Thomas møde sønnen Timo.

- Jeg ville være helt sikker på, Thomas var den rigtige.

Men det var han, og Timo har hele tiden været begejstret for Thomas, selvom han var vant til at have mor for sig selv.

Thomas selv far til tre

- Thomas skal jo ikke være hans nye far. Timo har allerede en far. Men jeg tror, han er glad for, at der er en mand, som tør de lidt mere vilde ting. Jeg er jo lidt en pylremor, hvor Thomas kaster ham op i luften.
Selv nyder Sandra også, at der en mand i hjemmet, efter hun har været alenemor siden fødslen.

- Bare det at kunne gå i bad, mens en anden kigger efter Timo.

Thomas er også sikker på hånden, når det handler om børn. Han er selv far til tre, så han ved godt, hvordan man underholder en lille dreng på et år.

Karin Heurlin,udeoghjemme.dk, Aller Media