De sidste medaljer ved OL er nu fordelt
Den sidste guldmedalje ved OL går til Litauens Laura Asadauskaite, der vinder kvindernes moderne femkamp.

De olympiske lege i London 2012 nærmer sig lige så stille sin afslutning.

Søndag aften lidt efter klokken 19.15 dansk tid passerede det enorme arrangements allersidste deltagere målstregen i kvindernes moderne femkamp, som sluttede med en kombination af terrænløb og skydning.

Den sidste guldvinder ved legene blev Litauens Laura Asadauskaite, der i løbet af søndagen har vist sig som den bedste kvindelige OL-deltager i sin sport. Hun satte endda olympisk rekord med 5408 point.

Dermed har alle legenes 302 guldmedaljer nu fundet en ejer.

Dagen startede allerede søndag morgen med fægtning, som blev efterfulgt af svømning og ridning, inden det til sidst altså var tid til at løbe og skyde.

Værtsnationen Storbritannien kan også med stolthed se tilbage på legenes sidste sportsbegivenhed, da Samantha Murray hentede legenes sidste sølvmedalje.

Efter hende kom brasilianske Yane Marques og tog dermed den allersidste medalje ved den gigantiske sportsbegivenhed med en samlet tredjeplads.

Inden kombinationen af terrænløb og skydning blev indledt, delte brasilianeren ellers førstepladsen med Laura Asadauskaite, men under løbet i Greenwich Park faldt hun altså bagefter og måtte nøjes med bronze.

/ritzau/